Trade Fair Aalsmeer 8-10 november

What’s new, what’s green, what’s connecting?

Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer vertegenwoordig op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Deze vindt plaats van 8 t/m 10 november 2017. Lees meer>

 


Nieuwe generatie sierkool - Brassica Empire

Een verrassend boeketrecept voor het komend najaar?

De nieuwe generatie snij Brassica is met haar bijzondere verschijningsvormen en robuuste “bloem”bladeren zeer geschikt om de komende maanden de woonkamer of wintertuin mee op te fleuren. Lees hier het hele artikel

 

Wij zijn klaar voor een 2de bloeiproef met een zonnig tintje!

In week 36 en 37 organiseren wij weer verrassende bloeiproefdagen met een mix van commerciële soorten en experimentals. Heeft u interesse de broeiproef te bezoeken? Neem dan contact op met ons salesteam T 0174 715000 of stuur een mail naar sales@evanthia.nl.  

Verrassende bloeiproef

Create more..., deze slogan is ons dagelijks motto. De veredeling van onze rassen staat in het teken van toegevoegde waarde creëren. Voor de kweker, voor de handel, voor de bloemist en voor de consument.

Op een schitterende kustlocatie aan de rand van het Westland staat een selectie van de mooiste en beste soorten helianthus. Een verrassende bloeiproef met een mix van commerciële soorten en experimentals. Lees hier verder over de verrassende bloeiproef!

Zonnebloemrally zet zonnebloem in het zonnetje

De zonnebloem is met de Zonnebloemrally goed in het zonnetje gezet bij de pers. Op 4 juli reden acht Deux-chevauxs een fotogenieke route vanaf het Rijk van de Keizer in Amsterdam naar zonnebloemkweker Timo Steenwijk Abbenes in de Haarlemmermeer. Speciaal voor deze gelegenheid zijn door Evanthia zonnebloemzaden beschikbaar gesteld. Dit heeft mede geresulteerd in een prachtig veld zonnebloemen waar de afsluiting van de rally plaatsvond. Lees hier meer over de zonnebloemrally en bekijk de aftermovie en het fotoalbum.

 

Introductie Celosia Cristi Purple

Celosia Cristi Purple

Kwekerij Anton van der Hout

Nieuw assortiment centraal tijdens Tropisch open huis!

Producent van tropische planten is trots op snelle groei
EVANTHIA: NIEUW ASSORTIMENT CENTRAAL TIJDENS TROPISCH OPEN HUIS

 De Evanthia-vestiging Tropical Plants and Cuttings houdt van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni open huis aan de Oranjesluisweg 32 in ’s Gravenzande. Hier is sinds een jaar het productieadres van tropische planten gevestigd. ‘We hebben in die korte periode een behoorlijke groei gerealiseerd’, zegt Pieter Lock, Manager Tropical Plants and Cuttings. ‘Daar zijn we trots op en we willen die trots graag met onze relaties en andere belangstellenden delen’.

Sunsation timmert aan de weg met "Create your own Sunshineā€¯

De potzonnebloem Sunsation Sunflower van de veredelaar Evanthia Seeds & Plants is wereldwijd populairder dan ooit. Deze potzonnebloem, die onlangs bekroond werd met de “Award of Garden Merit” door de Royal Horticultural Society, bloeit van eind maart tot september. Een compacte, stevige plant is beschikbaar in drie varianten: de Yellow, Lemon en Flame. Lees hier meer over de nieuwe "Create your own Sunshine" campagne.

Feiko Sonneveld en zijn liefde voor de Celosia Act

In de Keukenhof staan dit voorjaar meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Naast de ruim 32ha aan bloemen kan men genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Evanthia sprak met kweker Feiko Sonneveld over de bloemenshows, waarin deze week de Celosia Cristata Act serie centraal staat. De Celosia Cristata Act is een prachtige bloem waar Feiko alles van weet en met c.a. 2 hectare is hij één van de grootste Celosia kwekers van Nederland. Lees hier wat de Celosia Act zo speciaal voor Feiko maakt.

Create your own sunshine!

Let's create sunsation in the world! Zie onze pronkstukken op de FlowerTrials® 2017. Where plants meet people.

Pagina nummers