OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Blijf in contact en op de hoogte, ook in 2023

7 december 2022 - 's-Gravenzande, NL

Blader door onze nieuwste catalogi

Misschien heb je ze al voorbij zien komen: onze nieuwste catalogi! Vlak voor de Royal FloraHolland Trade Fair rolden ze van de pers. Je kunt ze nu ook online bekijken. Blader er op je gemak doorheen en maak gebruik van de vele links naar nieuwsartikelen, video’s en productinformatie.

Social Media

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media. Dagelijks geven onze medewerkers je een kijkje in onze kassen, proeftuinen en op evenementen. We plaatsen regelmatig inspiratievideo’s en geven je updates over nieuwe producten. Hierin werken we samen met topbloemisten en -kwekers. Ook voor actuele voorraadinformatie en vacatures volg je ons online.

 

Zelf ook actief op social media? Laten we elkaars bereik vergroten! Gebruik #evanthia of tag @evanthia_nl in relevante berichten en wij geven je een mooie repost. Wil je eens sparren met onze Online Marketing Specialist over hoe we elkaar online nog verder kunnen versterken, stuur Marijke dan een bericht.

Ontvang onze nieuwsbrieven en voorraadlijsten

Liever nieuws rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven. We zullen je inbox niet overspoelen.

 

Wil jij regelmatig op de hoogte worden gehouden van mooie tropische buitenkansjes, bijzondere variëteiten, verse zaadoogst en klare jonge planten die je snel kun ontvangen? Meld je aan voor wekelijkse updates over onze voorraad tropische planten. Iedere week sturen wij je de voorraadlijst met speciale aanbiedingen, nieuwe vondsten en beschikbare voorraad die direct verstuurd kan worden.