22-25 Januari 2019 IPM Essen

IPM Essen 2019 | IPM Worldwide

Evanthia blijft groeien en presenteert haar volledige assortiment wereldwijd. Van 22 tot en met 25 januari kunt u ons vinden op de IPM Essen in Hal 2, standnummer 2.E.33. Ons internationale team kijkt er naar uit om u mee te nemen naar de kleurrijke, bloeiende en groene wereld van Evanthia's assortiment snijbloemen, pot- en perkplanten en tropische planten. Wij presenteren naast ons bestaande succesvolle assortiment ook interessante nieuwigheden. 

Bezoek voor meer informatie de IPM website

7-9 November 2018: Bezoek ons op de IFTF en RFHFT

Een mix van kleur, groen en nieuw

Evanthia toont tijdens de International Floriculture Trade Fair en Royal FloraHolland Trade Fair van 7 tot en met 9 november haar nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van snijbloemen, pot- en perkplanten en tropische planten. 

Uw leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige zaden en jonge planten heet u van harte welkom! 

Beursinformatie:

Standnummer A.3.33 Locatie IFTF, Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen Nederland  

Meld u aan als bezoeker

Standnummer 14.2 Locatie RFHFT, Legmeerdijk 313, 1431 GB Aalsmeer

Meld u aan als bezoeker 

Evanthia Seeds&Plants versterkt directie

Per 1 juni is Ron de Lange (50)  toegetreden tot de directie van Evanthia B.V. “Door de groei van ons bedrijf hebben we behoefte aan versterking van de directie en organisatie”, aldus Nico Grootendorst.

Flower Trials® Record aantal bezoekers

In the picture op de Flower Trials®

De Flower Trials®2018 waren een groot succes. Aan bijna 1800  bezoekers  hebben we  onze nieuwste ontwikkelingen en toegevoegde varianten op het bestaand assortiment in pot- en perkplanten, snijbloemen, stekken en tropische planten gepresenteerd. Lees meer>

 

California Spring Trials Dag 2

In "Acres of Buzz" introduceren, GrowerTalks (Chris Beytes) en Green Profit(Ellen Wells) Evanthia Seeds & Plants tijdens de California Spring Trials. 

Klik hier om de video te bekijken.

California Spring Trials April 14th-18th 2018

Evanthia naar California Spring Trials 2018!

We kijken nu al uit naar het volgende evenement. Evanthia neemt opnieuw deel aan de komende California SpringTrials bij Grolink. Lees meer>

Bedankt voor uw bezoek op de IPM 2018!

Succesvolle dagen op de IPM!

Vier zeer succesvolle dagen op de IPM Essen 2018 zijn achter de rug. We willen u bedanken voor uw tijd om ons te bezoeken. Lees meer>

 

Nu online teaser Helianthus Sunsation ®

Let’s create Sunsation in our life…

Award Winner AGM UK RHS (Royal Horticultural Society)! Lees meer>

Royal FloraHolland Trade Fair 2017

What’s new, what’s green, what’s connecting?

De Trade Fair 2017 is geweest en we blikken even terug. Met meer dan 650 stands is de Trade Fair de grootste internationale handelsbeurs voor de sierteeltsector. We hebben een recordaantal aan bezoekers mogen ontvangen. 

Lees meer >

 


Brassica Empire springt in het oog op de Proflora Colombia

Publicatie datum: 10/27/2017 Auteur: Elita Vellekoop Copyright: www.floraldaily.com

Nico Grootendorst, veredelaar Evanthia: Brassica's in Bogota: "Geweldig gebied voor heldere kleuren"

Brassica, Brassica en meer Brassica. Op de Colombiaanse boerderij Netalya worden meer dan 500.000 snijbloemen Brassica op een hoogte van 2.950 meter boven zeeniveau in Bogota geteeld. "Vanwege de koude nachten zijn de omstandigheden in dit gebied geweldig om deze brassica's hun mooie kleur te geven", zegt Nico Grootendorst van het Nederlandse veredelingsbedrijf Evanthia.

Lees meer >

Pagina nummers