Floranews 'Sunsation® Flame voortaan ook in Multiflower'

Sunsation® Flame voortaan ook in Multiflower

Dit voorjaar is de meest zonnige van afgelopen jaren. Letterlijk dan. Mede door de coronacrisis hebben velen de zon ook letterlijk in hun huis en tuin gehaald. De Sunsation potzonnebloemen hebben hun ‘sunny’ imago bewezen. En de zomer moet formeel nog beginnen.

Lees hier het hele artikel in Floranews

Evanthia sponsor van de Zonnebloemkampioen

Plant vandaag jouw Zonnebloem en laat het groeiavontuur beginnen!

Evanthia is sponsor van de actie Zonnebloemkampioen. Ruim 140 scholen hebben zich aangemeld om mee te doen met deze zonnebloemenwedstijd. Wie teelt de grootste zonnebloem met de meeste bloemknoppen. Uiterlijk 15 september kunnen deelnemers de foto van de opgekweekte zonnebloem doormailen. 

Videoboodschap voor alle zonnebloemkwekertjes van Nederland 

Artikel BP Nieuws

2020 Zonnebloemkampioen | Mede mogelijk gemaakt door Flower Factor En Groen Doen In De Klas!

WNTWeb - Artikelen

Sierteeltsector en Ali B verrassen eenzame ouderen met prachtige bloemen

Op initiatief van de sierteeltsector en rapper Ali B worden vandaag, op Goede Vrijdag, circa 150.000 ouderen in verzorgingshuizen en alleenstaanden die thuiszorg ontvangen, verrast met een kleurrijk boeket.

Lees meer>

Sierteeltactie: samen tegen eenzaamheid bij ouderen

Ali B en de sierteeltsector brengen op Goede Vrijdag circa 150.000 eenzame ouderen bloemen

De afgelopen dagen heeft een groot aantal partijen uit de sierteeltsector zich verenigd en organiseert een landelijke actie tegen eenzaamheid bij ouderen, in samenwerking met rapper Ali B. Op Goede Vrijdag 10 april aanstaande worden er maar liefst 150.000 kleurrijke boeketten uitgedeeld bij alle verzorgingshuizen in Nederland en ook zelfs via thuiszorgorganisaties aan alleenstaanden thuis.

Lees meer>

Officiële mededeling Coronavirus

Beste relatie,
 
Een betrouwbare partner zijn voor onze relaties vinden wij ontzettend waardevol. Onze betrouwbaarheid weet u al jaren te waarderen en is, nu het coronavirus zich wereldwijd verspreidt, belangrijker dan ooit. Lees meer >
  

FlowerTrials® 2020 geannuleerd

Where plants meet people

FlowerTrials® 2020 | Update juni 2020

Hoewel FlowerTrials® 2020 helaas niet doorgaat, delen de deelnemende bedrijven alsnog graag informatie over hun noviteiten.

We nodigen u uit ons promotievideo online te bekijken 

Bekijk hier onze video  of kijk op onze FlowerTrials   deelnemerspagina  voor meer informatie.

We zien u graag volgend jaar! FlowerTrials® 2021 vindt plaats van 15 tot 18 juni.

Zien wij u op de Horticontact 2020?

De trots van de Nederlandse tuinbouw

Laat u inspireren op de HortiContact 2020!

Al jaren staat Nederland bekend als toonaangevend in de internationale tuinbouwsector. Met trots mag HortiContact Gorinchem zich het grootste vakgerichte Nederlandse tuinbouwverzamelpunt noemen.

Lees meer

Vacature I Medewerker Zaadmagazijn voor de Tropische afdeling (fulltime)

We hebben bij Evanthia een vacature. En wat voor één! We zijn op zoek naar iemand die op onze tropische afdeling in ’s-Gravenzande ons Zaadmagazijn komt versterken. We zoeken een nieuwe fulltimer. Je kunt wat ons betreft meteen beginnen. Lees meer-> 

Evanthia neemt Enviro over

Evanthia neemt Enviro over

Met ingang van 1 januari 2020 heeft Evanthia BV in Monster veredelingsbedrijf Enviro BV uit Rijnsburg overgenomen. Lees meer >

IPM Essen 2020

Inspiratie, nieuwe producten en kennis

Evanthia Seeds & Plants nodigt u hierbij van harte uit om ons te bezoeken tijdens de IPM Essen in Duitsland. Ons enthousiaste team staat klaar om u een greep uit ons brede assortiment te laten zien en u te informeren over de nieuwe ontwikkelingen. Lees meer >

Pagina nummers