Trade Fair Aalsmeer 6-8 november 2019

Wij heten u van harte welkom tijdens de Trade Fair Aalsmeer. Vanaf woensdag 6 november tot en met vrijdag 8 november 2019 kunt u ons bezoeken en kennis maken met ons nieuwste productassortiment. 

Lees meer >

Proflora Bogotá Colombia I 2-4 oktober 2019

Van 2 t/m 4 oktober vindt opnieuw de Proflora in Bogotá Colombia plaats. Evanthia is trots hieraan deel te nemen en haar bestaande en nieuwe rassen te presenteren. U kunt ons vinden in stand 2701.

Locatie: Conferias, Cra. 37 #24-67, Bogotá, Colombia | Stand 2701

Meer informatie >

Maurice Govers, nieuwe sales manager bij Evanthia

Evanthia heeft haar organisatie versterkt. Per 23 september is Maurice Govers in dienst getreden als sales manager sierteelt. Hij is een groot deel van zijn carrière werkzaam geweest als verkoopleider en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in de sierteeltketen. Lees meer >

Kasteel Groeneveld Bloemkunst 2019 met witte zonnebloemen

Traditiegetrouw neemt Kasteel Groeneveld in Baarn kleurig afscheid van de zomer.
In alle stijlkamers, maar ook buiten op het rondeel en in de tuin presenteren toonaangevende
bloemarrangeurs unieke florale kunstwerken.  Deze topkunstenaars creëren uiteenlopende stijlkamers die samen een overweldigend geheel vormen   en bezoekers een ongekende dosis inspiratie geven. In één van de stijlkamers zijn bijzondere zonnebloemen te bewonderen. Lees meer >

FlowersExpo Moscow 10-12 September 2019

Van 10-12 september vond de FlowersExpo plaats in Moskou. Voor de negende keer opende de Crocus Expo haar deuren voor het evenement, dat niet alleen gegroeid is in vloeroppervlakte, maar ook in het aantal exposanten en het aantal deelnemende landen. We kijken terug op succesvolle beursdagen. Er waren ook dit jaar weer veel bezoekers en volgens de organisatie uit meer dan 300 Russische steden en 44 verschillende landen.

BP Nieuws > Groots bloemenfestijn FlowersExpo Moscow in beeld

NZBT-Nationale Zomerbloemen Tentoonstelling

Van 12-15 september 2019 vindt de Nationale Zomerbloemen Tentoonstelling plaats. De 34ste editie heeft als thema: ‘Nazomeren’ . De creatieve en artistieke uitwerking is dit jaar voor de tweede maal in handen van arrangeur Heleen Valstar. 

Op de drempel van de herfst wil de organisatie een afspiegeling van de zomer uitbeelden. In de uitvoering staat daarom het nagenieten van allerlei zomerse zaken centraal, zoals het weer, een stralende zon en de uitbundigheid van de natuur. Lisianthus en Bouvardia zijn dit jaar de themaproducten en zullen met hun uitstraling het thema nog verder kracht bij zetten.

Evanthia & Summerflowers event

Evanthia & Summerflowers  hebben de handen in één geslagen om een inspirerende dag te organiseren voor alle seizoens kwekers. Wat brengt de dag: een rondleiding over het bedrijf van Van Aert Flowers, presentaties van diverse sprekers, een heerlijk buffet en eind borrel met de gelegenheid om met collega's van ideeën te wisselen. 

Het thema is "Is diversiteit een strategie? Met de ontwikkelingen van het assortiment  waar de klanten om vragen de afgelopen jaren willen we dit bespreken vanuit een aantal perspectieven.

FlowerTrials® 11-14 June 2019

Where plants meet people

Van 11 tot en met 14 juni 2019 neemt Evanthia deel aan de FlowerTrials®. Tijdens dit evenement presenteren wij u onze noviteiten en kan u alvast een blik werpen op de ontwikkelingen in pot- en perkplanten, snijbloemen en tropische planten die bij ons in de pijplijn zitten.

100000 zonnebloemen verkopen voor de Zonnebloem

Twaalf kwekers van zonnebloemen in pot zijn een actie begonnen om 100.000 zonnebloemen te verkopen voor De Zonnebloem. Van elke verkochte bloem gaat een euro naar de landelijkevrijwilligersorganisatie. ,,Het is zó’n blije bloem.”   Lees hier artikel AD >

California Spring Trials 2019

Tijdens de jaarlijkse Spring Trials zal Evanthia opnieuw kleurrijke en frisse producten/resultaten laten zien die voortkomen uit onze hoogwaardige zaden snijbloemen en pot- en perkplanten en uitgangsmaterialen van jonge planten.

Nieuw in de Helianthus dwarf F1 Sunsation® serie is de fel geel gekleurde Sunsation®Yellow Multiflower met meerdere bloemknoppen. De Platycodon Corsa serie is de meest compacte Platycodon op de de markt en wordt getoond in verschillende kleuren.

Pagina nummers