19-21 Februari 2019 HortiContact Gorinchem

HortiContact Go 2019 'De trots van de Nederlandse tuinbouw'

Van 19 t/m 21 februari 2019 neemt Evanthia deel aan de Horticontact in Gorinchem.

Lokatie:   Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem, Nederland

Neemt u alvast een kijkje op de webstie voor meer informatie

22-25 Januari 2019 IPM Essen

IPM Essen 2019 | IPM Worldwide

Evanthia blijft groeien en presenteert haar volledige assortiment wereldwijd. Van 22 tot en met 25 januari kunt u ons vinden op de IPM Essen in Hal 2, standnummer 2.E.33. Ons internationale team kijkt er naar uit om u mee te nemen naar de kleurrijke, bloeiende en groene wereld van Evanthia's assortiment snijbloemen, pot- en perkplanten en tropische planten. Wij presenteren naast ons bestaande succesvolle assortiment ook interessante nieuwigheden. 

Bezoek voor meer informatie de IPM website

7-9 November 2018 IFTF en RFHFT

Als veredelaar hebben wij tijdens de IFTF veel partners mogen ontmoeten en ons eigen assortiment snijbloemen   geïntroduceerd   aan telers en internationale handelaren die de beurs hebben bezocht. Ook hebben wij veel bestaande relaties mogen verwelkomen in onze stand. Een breed en gevarieerd assortiment van onder andere de Brassica Empire serie en de Celosia Act zijn tentoongesteld. Deze rassen met een goede houdbaarheid en een lang vaasleven zijn zeer geschikt voor een mooi boeket. Nieuwe Lisianthus specialties, zoals de Evanthi en de Cadence serie zijn aan ons bestaande assortiment toegevoegd.

Met ruim 16.000 bezoekers van over de hele wereld, was de belangstelling voor de Trade Fair in Aalsmeer dit jaar weer onverminderd groot. De belangrijkste sierteeltbeurs in Nederland vond op 7 tot en met 9 november plaats en we blikken terug op een succesvolle editie. De stand was omgetoverd in een groene oase vol met schitterende groene planten van hoogwaardige kwaliteit. Er was veel belangstelling  van de bezoekers voor de presentatie van de verschillende trays voor het produceren en leveren van jonge planten vanuit zaad. De Tropische afdeling is ook leverancier van jonge planten uit weefselkweek. 

We kijken terug op succesvolle beursdagen!

Evanthia Seeds&Plants versterkt directie

Per 1 juni is Ron de Lange (50)  toegetreden tot de directie van Evanthia B.V. “Door de groei van ons bedrijf hebben we behoefte aan versterking van de directie en organisatie”, aldus Nico Grootendorst.

Flower Trials® Record aantal bezoekers

In the picture op de Flower Trials®

De Flower Trials®2018 waren een groot succes. Aan bijna 1800  bezoekers  hebben we  onze nieuwste ontwikkelingen en toegevoegde varianten op het bestaand assortiment in pot- en perkplanten, snijbloemen, stekken en tropische planten gepresenteerd. Lees meer>

 

California Spring Trials Dag 2

In "Acres of Buzz" introduceren, GrowerTalks (Chris Beytes) en Green Profit(Ellen Wells) Evanthia Seeds & Plants tijdens de California Spring Trials. 

Klik hier om de video te bekijken.

California Spring Trials April 14th-18th 2018

Evanthia naar California Spring Trials 2018!

We kijken nu al uit naar het volgende evenement. Evanthia neemt opnieuw deel aan de komende California SpringTrials bij Grolink. Lees meer>

Bedankt voor uw bezoek op de IPM 2018!

Succesvolle dagen op de IPM!

Vier zeer succesvolle dagen op de IPM Essen 2018 zijn achter de rug. We willen u bedanken voor uw tijd om ons te bezoeken. Lees meer>

 

Nu online teaser Helianthus Sunsation ®

Let’s create Sunsation in our life…

Award Winner AGM UK RHS (Royal Horticultural Society)! Lees meer>

Royal FloraHolland Trade Fair 2017

What’s new, what’s green, what’s connecting?

De Trade Fair 2017 is geweest en we blikken even terug. Met meer dan 650 stands is de Trade Fair de grootste internationale handelsbeurs voor de sierteeltsector. We hebben een recordaantal aan bezoekers mogen ontvangen. 

Lees meer >

 


Pagina nummers