Bloemetje van de maand Februari: Lisianthus Odina Misty Blue

dinsdag 16 februari 2016

Bloemetje van de maand Februari 2016: Lisianthus Odina Misty Blue

Odina Misty Blue is afgelopen maand met succes geïntroduceerd door Lisianthus kwekerij Miracle Flowers.Dit nieuwe soort kenmerkt zich door een goede plantopbouw en een bijzondere kleur Misty Blue: de bloemen kleuren van blauw terug naar wit, zonder kwaliteit te verliezen.In één tak vind je zowel de blauwe kleur als de Misty kleur (de wit schakering),  een prachtig gezicht!!

Robbert Kester is eigenaar van Miracle Flowers. Deze kwekerij bestaat sinds 2010 maar Robbert is al 25 jaar actief in de Lisianthus teelt.(Voorheen was Robbert eigenaar van Kwekerij Molenzicht maar deze kwekerij moest wijken voor reconstructie).Robbert is een kweker/ondernemer die continue bezig is met vernieuwing en verbetering van het assortiment.

De Odina Misty Blue bleek een hele positieve uitschieter. Odina Misty Blue kent een uitstekend vaasleven, is goed te transporteren en gemakkelijk verwerkbaar.Ook de  groothandel is positief over de Odina Misty Blue, de prijsvorming is goed.

 Naast zijn dagelijkse bezigheden als kweker is Robbert ook actief in de speciale werkgroep Lisianthus: ‘Lisianthus The Special Flower’.Deze werkgroep verricht veel marketinginspanningen om de beleving bij zowel de groothandel als de bloemist onder de aandacht te brengen én te houden.En met succes! Lisianthus is zowel in de keten als bij de consument een populair product.

Met trots daarom het bloemetje  van deze maand: Odina Misty Blue, een mooie aanvulling!!

Meer informatie over de werkgroep Lisianthus treft u aan op www.lisianthus.nl, voor meer informatie over Miracle Flower kunt u kijken op www.miracleflowers.nl

« terug