Trade Fair Aalsmeer 6-8 november 2019

dinsdag 15 oktober 2019

Gratis entreekaarten >

Wij heten u van harte welkom tijdens de Trade Fair Aalsmeer. Vanaf woensdag 6 november tot en met vrijdag 8 november 2019 kunt u ons bezoeken en kennis maken met ons nieuwste productassortiment.

Partners in verschillende delen van de wereld leveren ons een groot assortiment van tropische zaden van zorgvuldig geselecteerde planten, geschikt voor gebruik als (meestal) binnenhuisdecoratie. Naast de levering van tropische zaden hebben we ook een breed assortiment van tropische jonge planten die we uit zaad kweken en leveren in verschillende trays. Nieuw in ons assortiment zijn jonge planten uit de weefselkweek. We hebben toegang tot veel laboratoria in de wereld om ons het beste startmateriaal te verschaffen.

Wilt u ook graag eens een kijkje nemen in onze kwekerij in ’s-Gravenzande, regio Westland? Laat het ons weten! U bent van harte welkom om met uw klanten ons bedrijf te bezoeken en het uitgebreide assortiment te zien groeien en bloeien. 

Voor een bezoek aan onze kwekerij kunt u contact opnemen met de Commerciële Binnendienst van Evanthia +31 (0) 0174 715100 of stuur een mail naar sales@evanthia.nl.

Graag tot ziens in Aalsmeer stand #17.2 of in ’s-Gravenzande.

Ons assortiment snijbloemen uit eigen veredeling is te zien op de IFTF Vijfhuizen stand A.3.33. Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen op één of beide beurslocaties!

« terug