Evanthia Seeds&Plants versterkt directie

donderdag 28 juni 2018

Per 1 juni is Ron de Lange (50)  toegetreden tot de directie van Evanthia B.V. “Door de groei van ons bedrijf hebben we behoefte aan versterking van de directie en organisatie”, aldus Nico Grootendorst.

 In zijn nieuwe functie is Ron de Lange verantwoordelijk voor alle operationele zaken om deze groeiende en innovatieve onderneming verder te ontwikkelen.

De nieuwe operationeel directeur neemt een deel van het takenpakket over van algemeen directeur Nico Grootendorst en hiermee is de directie in de huidige samenstelling compleet.

Met deze uitbreiding zet het bedrijf de volgende stap in de professionalisering om de markt nog beter van dienst te zijn en de sterke groei van het bedrijf in goede banen te leiden.

 Evanthia Seeds&Plants is actief op het gebied van veredeling, vermeerdering en wereldwijde handel in zaden van een breed assortiment sierteeltgewassen en tropische planten. Daarnaast beschikt de onderneming over de technologie om zaad te optimaliseren.

Mocht u Ron de Lange willen spreken dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar r.delange@evanthia.nl of bel  +31 (0) 6 139 31 193 | +31 (0)174 715100.

« terug