FlowerTrials® 11-14 June 2019

maandag 10 juni 2019

Where plants meet people

Van 11 tot en met 14 juni 2019 neemt Evanthia deel aan de FlowerTrials®. Tijdens dit evenement presenteren wij u onze noviteiten en kan u alvast een blik werpen op de ontwikkelingen in pot- en perkplanten, snijbloemen en tropische planten die bij ons in de pijplijn zitten.

Evanthia  is toonaangevend in veel gewassen, waaronder de meest compacte Platycodon Corsa serie op de markt, de grootbloemige pollenvrije F1- potzonnebloem Sunsation® serie en verschillende series snijbloemen zoals Celosia en Lisianthus. Daarnaast biedt Evanthia een breed assortiment jonge tropische planten uit zaad en weefselkweek en het beste uitgangsmateriaal voor de start van uw teelt. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, specialisatie, service en teeltkennis in diverse gewassen en leveren onze zaden en planten wereldwijd.

Breeders Avenue

Evanthia maakt tijdens de FlowerTrials® deel uit van het ‘Breeders Avenue’ collectief. Gezamenlijk tonen wij met ABZ Seeds, Floranova, Hem Genetics en Takii onze innovaties en assortimenten onder één dak op een centrale locatie in het HortiparQ in Kudelstaart.

Meer info?

Wilt u meer weten over de aankomende FlowerTrials®, een afspraak maken of informatie over de producten van Evanthia? Bel naar +31 (0)174 715 100 of stuur een e-mail naar sales@evanthia.nl.

FlowerTrials® locatie ‘Breeders Avenue’ Regio Aalsmeer

Takii Europe B.V. HortiparQ, Mijnsherenweg 23, 1433 AP Kudelstaart, Nederland

www.flowertrials.com

Openingstijden

8.00 uur tot 18.00 uur (vrijdag 14 juni tot 16.00 uur)

« terug