Maurice Govers, nieuwe sales manager bij Evanthia

maandag 23 september 2019

Evanthia heeft haar organisatie versterkt. Per 23 september is Maurice Govers in dienst getreden als sales manager sierteelt. Hij is een groot deel van zijn carrière werkzaam geweest als verkoopleider en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in de sierteeltketen.

In zijn nieuwe functie is Maurice Govers verantwoordelijk voor acquisitie, verkoop, relatiebeheer en het versterken en ontwikkelen van nieuwe markten in binnen- en buitenland.

Evanthia Seeds&Plants is actief op het gebied van veredeling, vermeerdering en wereldwijde handel in zaden van een breed assortiment sierteeltgewassen en tropische planten. Daarnaast beschikt de onderneming over de technologie om de kwaliteit van zaden te optimaliseren.

 Maurice Govers heeft met zijn opgedane kennis en ervaring een zeer goede kijk op de dynamische ontwikkelingen binnen de branche. Met zijn komst zet het bedrijf de volgende stap in de professionalisering om de markt nog beter van dienst te zijn.

Maurice Govers is telefonisch te bereiken via +31(0)174 715100 | +31(0)6 10011020 of stuur een mail naar m.govers@evanthia.nl

« terug