Officiële mededeling Coronavirus

woensdag 18 maart 2020

Beste relatie,
 
Een betrouwbare partner zijn voor onze relaties vinden wij ontzettend waardevol. Onze betrouwbaarheid weet u al jaren te waarderen en is, nu het coronavirus zich wereldwijd verspreidt, belangrijker dan ooit.
 
Het zijn voor u en voor ons onzekere tijden maar weet dat wij met u samen staan om deze situatie het hoofd te bieden. Wij zullen ons uiterste best doen onze voorraden zaden en plantenproductie zo goed mogelijk op peil te houden om ervoor te zorgen dat wij uw bestellingen en onze kwaliteit kunnen blijven garanderen.
 
Volgens de richtlijnen van het RIVM werkt een deel van onze medewerkers thuis. Klant- en bedrijfsbezoeken worden zoveel mogelijk beperkt en vinden alleen bij uiterste noodzaak plaats met wederzijdse toestemming. Wij blijven de service bieden die u van ons gewend bent en zijn telefonisch goed bereikbaar. Voor het bezorgen en afhalen van producten blijven onze locaties geopend tijdens de reguliere openingstijden.
 
De economie staat wereldwijd zwaar onder druk. Onze producten staan symbool voor groei en bloei. Laten we hopen dat we het Corona obstakel overwinnen en er sterker uitkomen. Wij staan schouder aan schouder met u in deze moeilijke periode.

Directie en medewerkers
Evanthia B.V.

« terug