Create your own sunshine!

Let's create sunsation in the world! Zie onze pronkstukken op de FlowerTrials® 2017. Where plants meet people.

California Spring Trials 2017

In april 2017 heeft Evanthia deelgenomen aan de Spring Trials in Californie bij GroLink en haar visitekaartje afgegeven. Veel belangstelling voor onze Highlight Helianthus Sunsation.

 Op de foto onze vertegenwoordiger Luit Mazereeuw.

FlowerTrials®2017, 13 t/m 16 juni - where plants meet people

WHERE PLANTS MEET PEOPLE

Van 13 tot en met 16 juni 2017 heeft de FlowerTrials® plaats gevonden.. De FlowerTrials® is het ultieme evenement voor pot- en perkplanten.

Tijdens de FlowerTrials® laten deelnemende bedrijven niet alleen de nieuwste doorbraken in veredeling zien, maar ook de allerlaatste trends.

De FlowerTrials 2017 is geweest en we blikken terug op een succesvolle week. De kenners weten dat stichting FlowerTrials dit jaarlijks organiseert om veredelaars het podium te bieden voor hun producten. De nieuwste doorbraken in veredeling waren te zien en de allerlaatste trends.

Dit jaar vonden de FlowerTrials® plaats op de locatie van Takii in de Kwakel.

 

IPM Essen 2017 - Eindverslag: 'De IPM Essen is de mooiste beurs ter wereld'

IPM Essen is wereld's grootste vakbeurs voor de tuinbouwsector, dé ontmoetingsplaats voor de agrarische sector. De introductie van nieuwe, veelbelovende rassen gecombineerd met succesverhalen en innovaties geven de bezoekers een goed beeld van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Lees hier het eindverslag van een zeer geslaagde beurs!


 

Heeft u ons al gezien in Westland in Business?

Westland in Business is het zakelijke magazine, gericht op het bedrijfsleven van het Westland. In de editie van 2016 leest u hier het interview met Nico Grootendorst over 'Nieuwe zomerbloemen uit het lab'.

 

Catalogussen

Bekijk hier onze catalogussen!

Sunsation® potzonnebloem

SAMEN SUNSATION® SUNFLOWER

Vijftien Sunsation® potzonnebloem telers en veredelaar Evanthia werken samen. Samen optimaliseren we productie, marketing en kwaliteit. Samen de beste zijn. Samen meer waarde creëren!

Sunsation® Yellow en Sunsation® Lemon beide door de RHS in het Verenigd Koninkrijk bekroond zijn met een AGM-award (Award of Garden Merit).

Lees meer  sunsationsunflower.nl

Creating more with Evanthia!

Evanthia heeft een nieuwe productcatalogus voor de tropische zaden & planten, stek & kruiden. Bekijk  hier  de nieuwe productcatalogus en maak kennis met al onze producten. 

Evanthia op Flower Trials 2016

Van 14-17 juni 2016 heeft Evanthia deelgenomen aan de Flower Trials bij Takii in De Kwakel.

Verhuizing Evanthia Tropische Planten

Vanwege de enorme groei van het afgelopen jaar, verhuist onzeTropische Plantenafdeling per 1 juni a.s. haar activiteiten naar de nieuwe locatie aan de Oranjesluisweg 32 in ’s-Gravenzande. Op de foto ziet u het Team Tropisch op de nieuwe locatie. 

Bezoek de open dagen van onze Tropische Plantenafdeling!
In de week van de Flower Trials houden wij van dinsdag tot en met donderdag open dagen op onze nieuwe teeltlocatie. U bent van harte welkom van 14 tot en met 16 juni a.s. tussen 08.00 en 17.00 uur. Tijdens de open dagen laten wij u graag onze nieuwe locatie en onze activiteiten op het gebied van de opkweek  van jonge tropische planten zien. 

Lees hier meer over onze nieuwe locatie.

Pagina nummers