Zien we u tijdens de Flower Trials?

Van 14 tot en met 17 juni a.s. vinden de Flower Trials plaats. Tijdens de Flower Trials verwelkomen wij u graag bij de 'All Senses Experience' bij Takii Europe in De Kwakel. Hier vindt u onze locatie tijdens de Flower Trials, samen met zes andere bedrijven. Wij tonen u graag een selectie van ons sierteeltassortiment en een aantal nieuwe variëteiten.

Bezoek Vireõ gedurende de Flower Trials

Tegelijkertijd met de Flower Trials organiseert de buurman van Takii, Vireõ (Hoofdweg 13 in De Kwakel), een Retail Fair. Vireõ heeft een breed assortiment en tijdens de Retail Fair presenteren zij hun producten voor het komende seizoen. Voor meer informatie over Vireõ en de Retail Fair, verwijzen wij u graag naar de website: http://www.vireoplantsales.com.

Highlight: Kruiden (NIEUW)

Ons assortiment vegetatieve vermeerdering is uitgebreid met een mooie mix van kruiden. 
Diverse soorten als Tijm, Rozemarijn en Mentha geschikt voor diverse potmaten, zijn per direct beschikbaar. De kruiden worden geteeld onder de Afrikaanse zon.

Highlight: Helianthus Sunsation®

Helianthus Sunsation® is een succesvolle, compacte en stuifmeelvrije potzonnebloem.
Andere voordelen van de Sunsation® zijn de groene bladeren die lang goed blijven en de snellere productie dan de standaard variëteiten op de markt. Helianthus Sunsation® is beschikbaar in drie mooie kleuren: Yellow, Flame en Lemon. In 2015 hebben Sunsation® Yellow en Sunsation® Lemon in het Verenigd Koninkrijk een prestigieuze prijs gewonnen: De AGM (Award of Garden Merit) van de RHS. Deze prijs wordt alleen toegekend aan producten die gedurende het gehele seizoen uitblinken. Een extra bevestiging van de uitmuntende kwaliteit van Sunsation®!

Highlight: Coleus Fotini

De Coleus Fotini is een mooie, nieuwe bladplant uit stek met zeer attractieve kleuren. Lees hier meer cover de Coleus Fotini.

 

Bloemetje van de maand mei: Celosia Cristata

Speciaal in het bloemetje van de maand is de nieuwe Act Ziva. Deze lichtroze variëteit met gele rim kenmerkt zichzelf door een stevige steel, harde bloem en een typische Act kam. De eerste proefleveringen zijn al gedaan.

Plantje van de maand April: Nolina recurvata

 

Deze maand is het plantje van de maand de Nolina recurvata. Deze kamerplant is karakteristiek vanwege z’n prachtige knol en zijn jaarrond leverbaar bij VDE Plant uit Woubrugge.

 

 

 

Vacature: Medewerker m/v Verkoop Binnendienst (full time)

Evanthia is een bloeiend bedrijf, niet alleen omdat bloemen een groot deel van ons assortiment uitmaken maar ook omdat we een gezonde ontwikkeling doormaken. Als zelfstandig veredelaar, vermeerderaar en zaadhandelaar hebben we een scherpe focus op de markt. Die vertalen we in een marktgericht assortiment, gericht op telers in Nederland maar ook wereldwijd.

Voor onze verkoopafdeling zijn wij per direct op zoek naar een:

Medewerker m/v Verkoop Binnendienst (full time)

In deze functie ben je de spil tussen het eerste contact met de klant  tot aflevering van ons product.

Bloemetje van de maand Februari: Lisianthus Odina Misty Blue

Bloemetje van de maand Februari 2016: Lisianthus Odina Misty Blue

Odina Misty Blue is afgelopen maand met succes geïntroduceerd door Lisianthus kwekerij Miracle Flowers.

Dit nieuwe soort kenmerkt zich door een goede plantopbouw en een bijzondere kleur Misty Blue: de bloemen kleuren van blauw terug naar wit, zonder kwaliteit te verliezen.

In één tak vind je zowel de blauwe kleur als de Misty kleur (de wit schakering),  een prachtig gezicht!!

 

Creating more... With Evanthia!

Evanthia is sinds 2013 een sterk merk met een duidelijke focus op de veredeling, vermeerdering en de zaadproductie van siergewassen voor telers van snijbloemen, pot- en perkplanten en tropische planten. We willen u graag laten kennismaken met onze nieuwste assortiment. Dit assortiment is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen onze specialisten in de productie van zaaizaad, veredeling en vermeerdering. Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe rassen in ons assortiment van zaden en jonge planten. Lees hier meer over het totale assortiment van Evanthia.

Pagina nummers