Royal FloraHolland Trade Fair 2017

zaterdag 11 november 2017

What’s new, what’s green, what’s connecting?

De Trade Fair 2017 is geweest en we blikken even terug. Met meer dan 650 stands is de Trade Fair de grootste internationale handelsbeurs voor de sierteeltsector. We hebben een recordaantal aan bezoekers mogen ontvangen. 

Er was veel belangstelling voor de presentatie van de nieuwe generatie Brassica Empire. De uitstekende houdbaarheid en de exclusieve uitstraling maken deze Brassica tot een gewilde snijbloem die het goed doet als boeketvuller en/of monobos.

De Celosia Act van Evanthia was goed vertegenwoordigd met als noviteit de Verda, een zeer mooi groen exemplaar uit deze sterke serie.

Natuurlijk was ons paradepaardje Lisianthus te bewonderen. Ons assortiment Lisianthus geldt zonder meer als één van onze visitekaartjes! Met meer dan 20 jaar ontwikkeling en ervaring in de opkweek van deze snijbloem, leveren wij een riant aanbod en prachtige variëteiten met enkel- en dubbelbloemige.

Daarnaast hebben we een grote diversiteit aan zeer populaire Helianthus snijbloemen tentoon gesteld en opvallend voor deze periode van het jaar was onze potzonnebloem en Award Winner Sunsation®Yellow vertegenwoordigd.

Dat groene planten populair zijn was goed te merken. Onze vertegenwoordigers van Tropische planten hebben goede zaken gedaan. Opmerkelijk veel interesse in ons assortiment  jonge planten uit zaad of weefselkweek.

We kijken terug op drie enerverende en geslaagde beursdagen!

« terug