Vacature I Medewerker Zaadmagazijn voor de Tropische afdeling (fulltime)

dinsdag 28 januari 2020

Evanthia zoekt een

Medewerker Zaadmagazijn

(fulltime)

We hebben bij Evanthia een vacature. En wat voor één! We zijn op zoek naar iemand die op onze tropische afdeling in ’s-Gravenzande ons Zaadmagazijn komt versterken. We zoeken een nieuwe fulltimer. Je kunt wat ons betreft meteen beginnen.

Wat ga je doen?

Als medewerker van ons zaadmagazijn zorg je ervoor dat alles daar vlot en netjes verloopt. Je beheert de voorraad zaden, zowel administratief als uitvoerend en zorgt ervoor dat alle (import- en export)formulieren netjes worden ingevoerd. Je maakt onze klanten blij door alles goed te laten verlopen, maar maakt ze ook nog eens blij doordat dankzij jou de zaden bij de klant op de deurmat ploffen: inpakken en verzenden hoort ook bij jouw taken.

Wie hebben we nodig?

We zoeken iemand met een MBO+ niveau. Je hebt affiniteit met planten en bloemen, je vindt het leuk om in een hoog tempo te werken, in een team dat keihard gaat. We zoeken iemand die administratief en commercieel een held is. Iemand met een voorliefde voor mensen en contact. Iemand met een oog voor detail, want alles moet (ontzettend nauwkeurig) worden doorgevoerd in ons systeem. Het is dan ook wel handig als je ervaring hebt met digitale commerciële omgevingen als Microsoft Office, ERP software en CRM. Omdat we internationaal actief zijn, is het wel zo handig als je zowel Nederlands en Engels beheerst, zowel in woord als geschrift.

Wat kun je bij ons verwachten?

Evanthia is een boeiend en bloeiend bedrijf. Niet alleen omdat bloemen en planten een groot deel van ons assortiment zijn, maar ook omdat wij net als onze planten groeien. We zijn zelfstandig veredelaar, vermeerderaar en zaadhandelaar en kennen onze markt als de beste. We richten ons assortiment op telers over de hele wereld. Samen maken we de wereld elke dag een beetje groener.

Ons team bestaat uit zo’n 45 collega’s die er samen iets moois van willen maken. Van de producten, maar ook van het werk an sich. We zijn een jong en gemotiveerd team en pakken elke klus met beide handen aan. Als jij bij ons team komt, krijg je een dynamische baan waarin je jezelf elke dag weer meer kunt ontwikkelen.

Is deze baan op jouw lijf geschreven?

Mail dan je motivatie en CV persmail naar Marianne van Dorst: m.vandorst@evanthia.nl. Als je eerst meer wil weten mag je natuurlijk ook altijd even bellen naar 06-55 11 76 40. We hopen je snel te spreken!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« terug