Zonnebloemrally zet zonnebloem in het zonnetje

dinsdag 4 juli 2017

De zonnebloem is met de Zonnebloemrally goed in het zonnetje gezet bij de pers. Op 4 juli reden acht Deux-chevauxs een fotogenieke route vanaf Het Rijk van de Keizer in Amsterdam naar zonnebloemkweker Timo Steenwijk Abbenes in de Haarlemmermeer. Speciaal voor deze gelegenheid zijn door Evanthia zonnebloemzaden beschikbaar gesteld. Dit heeft mede geresulteerd in een prachtig veld zonnebloemen waar de afsluiting van de rally plaatsvond.

Een selecte groep redacteuren van bekende tijdschriften en enkele toonaangevende bloggers hebben op uitnodiging van Bloemenbureau Holland in samenwerking met Royal FloraHolland deelgenomen aan deze spraakmakende activiteit. De auto's, versierd met zonnebloemen, aangeboden door Bloembinderij van der  Post uit Hillegom werden bestuurd door redacteuren van bekende tijdschriften en bloggers. Onderweg waren er diverse pitstops onder andere voor een lesje zonnebloemschikken en bij een tableau vivant (levend schilderij), gemaakt door de Wunderkammer. De derde en laatste stop was bij bloemkweker Steenwijk.

Speciaal voor deze gelegenheid zijn door Evanthia zonnebloemzaden beschikbaar gesteld. Dit heeft mede geresulteerd in een prachtig veld zonnebloemen. Midden in het veld was een rechthoekige ruimte uitgespaard, waar een lang gedekte tafel klaarstond voor een uitgebreide lunch in de buitenlucht. De rally is vastgelegd in een aftermovie en fotoalbum vol zonnebloeminspiratie. 

Bekijk hier de Aftermovie

Bekijk hier het Fotoalbum

« terug