OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Binnenkort beschikbaar: Araucaria excelsa

Bestel nu zaden of zaailingen
1 juli 2022 - 's-Gravenzande, NL

Grijp je kans!

Slechts 1 à 2 keer per jaar wordt Araucaria excelsa geoogst. De nieuwe oogst wordt binnenkort verwacht!

 

In augustus ontvangen wij weer verse zaden van Araucaria excelsa. De zaden van Araucaria excelsa zijn niet lang te bewaren. Grijp je kans en bestel op tijd startmateriaal bij Evanthia. Zodra de nieuwe oogst bij ons binnenkomt, sturen wij je bestelling op. Ons advies is om de zaden direct na ontvangst te zaaien, gezien de beperkte houdbaarheid. Wacht hier zeker niet langer mee dan 4 weken.

 

Start je de teelt liever met zaailingen? Geen enkel probleem, Evanthia kweekt ze voor je op in 66-gaats trays. Voor de trays hebben we iets meer tijd nodig. Deze worden vanaf november aan je geleverd. Interesse? Meldt het direct, zodat we op tijd kunnen zaaien en leveren.

Over Araucaria excelsa

De Araucaria excelsa, ofwel: de Kamerden, is een prachtige eenvoudig te telen kamerplant. De naam doet vermoeden dat dit om een stekelige boom gaat, maar de frisgroene Araucaria excelsa is bijzonder aaibaar. Araucaria excelsa doet het goed in 14 tot 27 cm potten. Het heeft een symmetrische, piramidale vorm en blijft binnenshuis mooi compact. In de zomermaanden kan Araucaria ook buiten gezet worden.

 

 

Contact

Heb je interesse in zaden of zaailingen van de Araucaria excelsa? Behoefte aan teelttechnisch advies? Neem contact op met ons Sales Team. Wij kunnen je alles vertellen over Araucaria excelsa en een vrijblijvende offerte maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)174 715 103, per e-mail: sales@evanthia.nl of neem rechtstreeks contact op met één van onze medewerkers.