OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Een goede start met Monstera zaden en jonge planten van Evanthia

Bestel Monstera startmateriaal vandaag nog
15 augustus 2023 - 's-Gravenzande
Een goede start met Monstera zaden en jonge planten van Evanthia

Vers van de bron

Ja! Het is binnen! De nieuwe oogst van Monstera deliciosa Tauerii zaden is gearriveerd, vers van de bron en klaar om gezaaid te worden. Daarnaast hebben we ook jonge planten beschikbaar van Monstera adansonii. Je kunt ze nu in handen krijgen, door vandaag nog te bestellen.

 

Waarom kiezen voor Monstera deliciosa Tauerii? Dat is eenvoudig: M. Tauerii heeft grote, hartvormige bladeren met veel perforaties en inkepingen, voor de ultieme jungle look. Tauerii is een dwerg-type Monstera deliciosa en ontwikkelt bladperforaties bijzonder vroeg. Deze mooie, veelzijdige variëteit doet het uitstekend in potmaat 12 tot 32 cm en is zeer geschikt voor de productie van potplanten én snijgroen.

Ken je Monstera adansonii al? Deze prachtplant herken je aan de typische bladeren die perforaties ontwikkelen, maar geen inkepingen. De gaatjes zijn al zichtbaar in de jonge planten en vormen een trendy en grappig gezicht.

Trendy tropen

Het zal je niet ontgaan zijn dat Monstera een megatrend is. Een plant die met gemak enorme impact maakt. Het is niet voor niets dat de typische bladstructuur van Monstera overal te vinden is, van catwalk prints tot interieurdesign en behang. Maar er gaat niets boven de echte planten en daarom is Monstera een grote hit in de retail en tuincentra, geliefd bij iedereen met een groen hart.

Evanthia staat bekend om een breed aanbod van producten en mogelijkheden voor de start van jouw teelt. Naast Monstera deliciosa Tauerii zaden, kun je ook jonge planten bestellen van zowel Tauerii als M. adansonii, voor een snelle en gemakkelijke start. Zoek je een specifieke tropische variëteit die niet op onze website of catalogus vermeld staat? Dat betekent niet dat wij er niet aan kunnen komen! Wij hebben de connecties en denken graag met je mee om een planning te maken voor jouw unieke assortiment.

Contact

Om direct te bestellen of voor meer informatie, neem contact met ons op. Of je nu nieuw bent in het kweken van tropische planten uit zaad of een doorgewinterde pro, als je wilt zullen we je alles vertellen wat je moet weten over het kweken van Monstera. Je kunt een teelthandleiding aanvragen of persoonlijke ondersteuning krijgen van ons ervaren team.