OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Samen maken we impact, samen gaan we voor succes.

Evanthia in cijfers

Sinds onze start hebben wij al heel wat moois opgebouwd. Zoals een zaadje de weg aflegt naar een prachtige bloem of plant, leggen wij onze weg af naar onze toekomst. We bloeien, blijven groeien en werken continu aan betere producten en een nog betere service. We zijn er nog niet, maar we zijn op weg. En dat doen we met heel wat zaden, jonge planten, medewerkers en partners.

We maken de wereld groener met …

Meer dan 25 jaar kennis en ervaring

Productielocaties waar we mee samenwerken in 40 landen
In Nederland totaal 47.000m2

Ruim 2.000 klanten in bijna 100 landen

Meer dan 12.000 variëteiten

Jaarlijks worden er vanuit ons assortiment ruim 2 miljard zaden wereldwijd gezaaid

Meer dan 90 enthousiaste collega’s

Duurzaam partnerschap gericht op gezamenlijk succes

Samenwerken met Evanthia betekent samen groeien – van zaadje tot succes. In Evanthia vind je een efficiënte bron met een breed assortiment. Wij richten ons met onze veredeling niet alleen op visuele aantrekkingskracht, maar ook op genetische compactheid, uniformiteit en weerbaarheid van rassen. Ons doel is om sterke, onderscheidende rassen te ontwikkelen, waar jij op een duurzame manier mee aan de slag kunt gaan.

Evanthia streeft naar partnerschap. Samen bereiken we meer. We bieden kwekers teeltadvies op maat, zaadoptimalisatie en een persoonlijke service. Samen pikken we geluiden uit de markt op, zodat we nieuwe, succesvolle rassen kunnen ontwikkelen.

Onze producten worden pas écht een succes als we samenwerken door de keten heen. Samen met de kweker denken wij mee richting de handel en de vermarkting van onze producten. We kijken naar de juiste doelgroep, passende afzetkanalen en de juiste plek en communicatie op de winkelvloer. Een goed voorbeeld hiervan is het telerscollectief Helianthus Sunsation®. Een bijzonder product, een bekend merk. Groot geworden door een partnerschap aan te gaan. En dat partnerschap smaakt naar meer. Sluit jij je aan bij onze missie? Samen groeien we – van zaadje tot succes!

Nieuw bij Evanthia

Matthiola StoX® serie

Met Matthiola StoX® combineren we echt het beste van twee werelden: de robuuste en duurzame eigenschappen van Japans types Matthiola en de selecteerbaarheid van Europees types. Bekijk het levendige kleurenspectrum, met diverse interessante, unieke tinten.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Antirrhinum Cannes Purple III

Antirrhinum majus F1 Cannes Purple is de intens paarse, nieuwe leeuwenbek uit de Cannes serie. Antirrhinum Cannes biedt, als typische groep 3 serie, een stabiele oplossing en zware kwaliteit voor moeilijk planbare seizoenovergangen met minder ideale weersomstandigheden.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

LisAdora™ Apricot

Lisianthus LisAdora™ Apricot is de eerste variëteit uit de nieuwe LisAdora™ Collectie. Met zware kwaliteit stelen en stevige bloemblaadjes is deze prachtige Lisianthus veel harder en robuuster dan haar zachte en tedere uiterlijk doet vermoeden. Voeg daar nog het veerkrachtige volume en de bijzondere kleur aan toe en je hebt een waar geschenk uit het hart dat langdurig bloeit!

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Brassica Empire Zaneta

Op zoek naar een bijzondere Brassica? Brassica Empire Zaneta is met haar trendy aardse tinten een opvallende verschijning. Zaneta heeft grijs/roze golvende bladeren, stevige stelen en een harde bladstructuur. Met een korte teeltduur, een hoge mate van uniformiteit en een ideale steellengte, ben je met Brassica Empire verzekerd van een efficiënte oogst en een gemiddeld hoger percentage oogstbaar product.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Lavandula Cleo-Patio®

Lavandula Cleo-Patio® is een sterke vaste plant met een krachtige groeiwijze en hard, grijsgroen blad. Zaai Cleo-Patio® in het najaar, voor een mooi rijkbloeiend product in het voorjaar. Met talloze helderblauwe bloemen en een heerlijke geur siert Cleo-Patio® de tuin. Met behoud van de compacte vorm laat Cleo-Patio® een uitzonderlijk lange bloeiperiode zien, dankzij de vele bloeiende zijtakken.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Multi-flower potzonnebloem

Een toffe twist in Helianthus Sunsation®! Steeds meer kwekers doen het… Creëer een multi-flower potzonnebloem met Sunsation®. Door de Sunsation® variëteiten te toppen tijdens de teelt, krijg je een goed vertakkende plantopbouw en meerdere grote bloemen die gelijktijdig bloeien. Het resultaat: nog meer uitbundige zonneschijn! Ontdek de kracht van Sunsation®.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Downloads

Wil je meer weten over Evanthia? Vraag dan onze productcatalogi! Hierin vertellen we je alles over Evanthia, onze eigen genetica en onze tropische planten. Laat je e-mailadres achter, dan sturen wij de gewenste catalogus naar je toe!