OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Betoverend mooi: Eucalyptus

Laat je verrassen door Eucalyptus citriodora
28 november 2023 - 's-Gravenzande, NL
Betoverend mooi: Eucalyptus

Prachtige frisgroene tot blauwgrijze bladeren, sierlijke luchtige takken, een heerlijke aromatische geur… Eucalyptus past perfect in trendy boeketten en decors. Door de veelzijdigheid en vele kwaliteiten is Eucalyptus een favoriete keuze voor de commerciële productie van zowel snijgroen als eucalyptusbomen. Bestel vandaag nog nieuwe Eucalyptus zaden, rechtstreeks van de bron.

Wist je dat Evanthia standaard een goede voorraad Eucalyptus beschikbaar heeft? Dankzij nauwe internationale contacten kun je rekenen op solide beschikbaarheid en regelmatig verse oogst en nieuwe variëteiten om te ontdekken. Denk bijvoorbeeld eens aan Eucalyptus citriodora. Deze Eucalyptus staat bekend om een heerlijke citroenige geur en insectwerende eigenschappen. Naast de decoratieve waarde van de fraaie frisgroene bladeren is het ook nog eens een ideale plant om muggenverjager aan te bieden.

 

Evanthia biedt ook bekendere variëteiten als Eucalyptus pulverulenta Baby Blue of Eucalyptus cinerea Silver Dollar… stuk voor stuk prachtexemplaren met ieder een eigen bladvorm en typische eigenschappen. Kijk en vergelijk de verschillende variëteiten in onze productdatabase in detail of vraag om advies aan onze kenners. We staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het samenstellen van jouw selectie.

Meer Eucalyptus van Evanthia

Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide Eucalyptus assortiment. Van Eucalyptus globulus tot Eucalyptus websteriana…met meer dan 10 verschillende soorten en een grote verscheidenheid aan bladkleuren en -vormen, is er veel om uit te kiezen. Evanthia is jouw one-stop-shop voor Eucalyptus zaden.

Contact

Heb je interesse in Eucalyptus zaden van Evanthia? Zou je wel wat technisch advies kunnen gebruiken? Neem contact op met ons Sales Team. Wij kunnen je alles vertellen over Eucalyptus en een vrijblijvende offerte maken. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)174 715 103, per e-mail: sales@evanthia.nl of neem rechtstreeks contact op met één van onze medewerkers.