OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
NieuwsOn Tour

Kom langs bij Evanthia tijdens FlowerTrials®

Een zonnige explosie van kleuren, geuren en verrassingen
20 april 2023 - Oude Campsweg 4, 2678 KN De Lier

Genoeg redenen om ons te bezoeken

Een zonnige explosie van kleuren, geuren en verrassingen. Dat is wat je zal ervaren wanneer je Evanthia bezoekt tijdens FlowerTrials®. Van 13 tot en met 16 juni 2023 staat ons team klaar om je al onze topproducten in Pot- & Perkplanten te laten zien. Van de stralende Helianthus Sunsation® potzonnebloemen, tot de heerlijk geurende Lavandula Cleo-Patio® en onze bloeiende Platycodon Corsa serie – er is zoveel te ontdekken. En ons assortiment is nog veel breder! Daarom grijpen wij deze gelegenheid ook aan om je ons brede assortiment Tropische Planten en Snijbloemen van eigen genetica te tonen.

Centrale locatie in het Westland

Onze NIEUWE FlowerTrials® locatie biedt ons nog meer mogelijkheden om ons brede assortiment te presenteren. We zitten dicht bij ons hoofdkantoor en onze productie- en distributiefaciliteiten. Wel zo handig, voor als je een rondleiding wilt. En we kunnen je zelfs aanbieden om vanuit deze centrale locatie gezamenlijk meerdere proeftuinen van onze snijbloemen te bezoeken.

Tijdens FlowerTrials® vind je Evanthia hier:

Een bezoek aan Evanthia tijdens FlowerTrials® is goed te combineren met andere locaties, want Kwekerij Bloem en Tuin ligt in het hart van het Westland.

Plan je bezoek aan Evanthia

Voor een snelle toegang tot alle FlowerTrials® locaties, raden we je aan je bezoek te registreren via de FlowerTrials website.

 

Tijdens weken als deze is het altijd een goed idee om van tevoren een afspraak te maken. Neem contact op met ons team voor een afspraak of een rondleiding. Wij zijn er voor jou!

Samen FlowerTrials® met Selecta one

Ook dit jaar bundelen Selecta one en Evanthia bundelen hun krachten om van FlowerTrials® 2023 een groot spektakel te maken met veel levendige kleuren en inspiratie voor het nieuwe verkoopseizoen.