OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Show highlights: Evanthia's FlowerTrials® 2022

21 juni 2022 -

…en toen was het alweer voorbij! FlowerTrials® 2022 was in één woord: geweldig! Vooral omdat we jou weer persoonlijk mochten ontmoeten. We hebben je alles laten zien wat nieuw en van meerwaarde is op het gebied van eenjarigen, tweejarigen, vaste planten, tropische kamerplanten en snijbloemen. Onze teamleden deelden hun visie, ervaringen en kennis met je en onze floral designers inspireerden je met creatieve workshops. Wij zijn dankbaar voor de grote opkomst, de vele interessante ontmoetingen en de waardevolle feedback. We kunnen niet wachten om onze gesprekken voort te zetten, ideeën in praktijk te brengen en samen met jou het nieuwe seizoen te starten. 

 

Evanthia's FlowerTrials® 2022 in het kort

Omdat de week in een oogwenk voorbij is gegaan, presenteren wij je onze FlowerTrials® 2022 video. Om even terug te blikken en herinneringen op te halen of om je bij te praten, voor het geval je niet in de gelegenheid was om ons te bezoeken op onze nieuwe FlowerTrials® locatie.

Introducties 2023 en verder

Vele nieuwe top items dit jaar! Naast de commerciële introducties, hebben we je alvast een blik gegunt op wat er nog gaat komen in Sunsation® potzonnebloemen. Welke tropische kamerplanten hebben jou het meest verrast? Heb je de NIEUWE Matthiola StoX™ serie nog gezien – een echte doorbraak in veredeling! Laat ons weten welke variëteit, serie of oplossing jouw favoriet is!

Klaar voor actie en contact

Als we je tijdens FlowerTrials® hebben ontmoet, zullen wij binnenkort contact met je opnemen om ons gesprek een vervolg te geven. Mocht je ons gemist hebben maar toch in contact wil komen, aarzel dan niet om ons team te benaderen. Samen kunnen we groeien, van zaadje tot succes!