OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
 • Altijd binnen 1 werkdag reactie
 • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
NieuwsVacature

Vacature: Assistent Veredeling (fulltime)

21 november 2023 - 's-Gravenzande, NL
Vacature: Assistent Veredeling (fulltime)

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om onze afzet te vergroten. Onze medewerkers spelen hierin een sleutelrol. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en binnen Evanthia liggen de mogelijkheden voor het oprapen. In een informele sfeer werken we met circa 90 collega’s samen aan onze ambities, zoals het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende rassen en het opzetten van hechte samenwerkingen door de sierteeltketen heen. Voor de afdeling Onderzoek en Veredeling in ’s-Gravenzande is de ambitie nog concreter gemaakt: Evanthia wil tot de top 3 behoren in de gewassen waarin we veredelen. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar een Assistent Veredeling die het team kan komen versterken:

Assistent Veredeling (fulltime)

Als Assistent Veredeling heb je een centrale rol binnen de afdeling. Je bent een aanspreek punt voor collega’s en verricht werkzaamheden voor de verschillende veredelaars en onderzoekers. Voor de veredeling voer je diverse selectie- en beoordeling werkzaamheden uit, waarbij het correct observeren en registreren een grote bijdrage levert aan het ontwikkelen van onze nieuwe rassen. Voor de onderzoeksafdeling ligt er een grote variatie aan werkzaamheden, waaronder fytopathologie en laboratorium werkzaamheden.

Jouw profiel

Vol enthousiasme kijk je uit naar de volgende stap in je carrière en je neemt het volgende mee:

 

 • MBO-4/HBO werk en denkniveau
 • Je vindt het leuk om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren van kruisen, beoordelen tot registreren
 • Draag je zorg voor jouw projecten en je kunt goed omgaan met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort
 • Goed kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden
 • Werken in teamverband is fijn, maar je bent ook in staat werkzaamheden zelfstandig werkzaamheden uit te voeren
 • Kennis en/of ervaring in het veredeling vak is een pré
 • Kennis en/of ervaring in fytopathologie of in laboratorium werk is een pré

Wat bieden wij je?

Naast een dynamische, uitdagende functie, bieden wij je een warme plek binnen de afdeling Research en Development. Je werkt samen met een sterk gemotiveerd en veelzijdig team dat gezamenlijk succes realiseert en viert.

 

 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris tussen € 2.700- €3.450. Afhankelijk van jouw ervaring kan er gekozen worden voor een aanloopschaal
 • 25 vakantiedagen en extra vitaliteitsdagen
 • Pensioenopbouw bij BPL Pensioen
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Hebben we een match?

Ben je enthousiast geworden over de functie van assistent veredelaar binnen Evanthia, vul dan onderstaande vragen in. Heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Bel voor meer informatie over deze functie met Jeroen Roest (Manager Research & Development).

 

Jeroen Roest
Manager Research & Development
+31 645 801 721
j.roest@evanthia.nl

Solliciteren

Bij Evanthia geloven we niet dat iemand gebonden moet zijn aan zijn of haar verleden. Daarom weigeren wij om cv's te ontvangen. We kijken liever naar wat je kunt, wat je wil, wat je leuk lijkt en wat je wil kunnen. Beantwoord daarom onderstaande vragen zo eerlijk mogelijk voor de functie waar je op solliciteert. Wij komen er dan binnen een werkweek bij je op terug. En nee, geen cv.

Evanthia is een snelgroeiende organisatie. Een ambitieus Westlands veredelings- en vermeerderingsbedrijf, met een sterke focus op eigen genetica. Aanvullend handelen we in een uitgekiende selectie genetica van derden, om zo een zeer breed assortiment toprassen in snijbloemen, tropische planten en pot- en perkplanten te kunnen bieden. We leveren onze zaden én jonge planten uit zaad en weefselkweek aan telers wereldwijd, voor de beste start van een commerciële teelt.

 

Acquisitie: Bedankt voor je interesse in onze organisatie en vacatures. Op dit moment hebben we geen ondersteuning nodig bij het zoeken van nieuwe collega’s.