OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
 • Altijd binnen 1 werkdag reactie
 • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Vacature: Medewerker Sales Support (fulltime)

11 september 2023 - 's-Gravenzande, NL

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om onze afzet te vergroten. Onze medewerkers spelen hierin een sleutelrol. Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en binnen Evanthia liggen de mogelijkheden voor het oprapen. In een informele sfeer werken we met circa 90 collega’s samen aan onze ambities, zoals het ontwikkelen van nieuwe onderscheidende rassen en het opzetten van hechte samenwerkingen door de sierteeltketen heen.

Medewerker Sales Support (Fulltime)

In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en prospects uit binnen- en buitenland. Wij staan bekend om onze persoonlijke, no-nonsense aanpak en we gaan ver om vraag vanuit de markt positief te beantwoorden. Vanaf de eerste kennismaking kom jij al in actie. Als onze nieuwe ster in klantcontact regel jij alle administratieve taken tot in de puntjes, van offerte tot aflevering. Daarnaast denk je mee en benut je commerciële kansen. Je staat in nauwe verbinding met onze Sales Managers, productie en logistieke afdelingen.

Jouw profiel

Wij zijn benieuwd naar wat jij mee brengt. Een aantal eigenschappen en specifieke kennis zien we graag terug in onze nieuwe collega:

 

 • Als Medewerker Sales Support bij Evanthia werk je op MBO / HBO denkniveau en ben je een echte multitasker met een proactieve werkhouding.
 • Je kan snel schakelen en plannen en zelfs in de drukste periodes houd jij je hoofd koel. Je stelt de juiste prioriteiten, bent accuraat en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is onmisbaar.
 • Ruime ervaring met Microsoft Office, ERP software en CRM is een dikke plus.
 • Je hebt ervaring binnen de sierteelt of wil hier alles over te weten komen.

 

Ben jij een echte sales tijger en spot jij commerciële kansen van mijlenver? Haal jij het maximale uit de mogelijkheden die zich voordoen en kun je niet wachten om te leren van onze Sales Managers en door te ontwikkelen? Wees gerust, binnen onze organisatie is de voedingsbodem om te groeien optimaal.

Wat bieden wij je?

 • Naast een dynamische, uitdagende functie in een internationaal speelveld, bieden wij je een warme plek binnen team Bloei of Groen. Je werkt samen met een enthousiaste groep jonge collega’s.
 • We benutten jouw specifieke kwaliteiten graag optimaal, maar we geven je ook de vrijheid om binnen Evanthia zelf te ontdekken waar jij nou echt goed in bent en blij van wordt.
 • Een kijkje in de keuken van een succesvol, b(l)oeiend bedrijf, dat een eerste schakel vormt in de handelsketen van de sierteelt en volop in verbinding staat met andere schakels in de keten.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;

Hebben we een match?

Ben je enthousiast geworden over deze functie binnen Evanthia en is het profiel op je lijf geschreven? We kunnen niet wachten om kennis met jou te maken. Stuur snel je sollicitatie naar ons toe, we kijken uit naar je reactie!

 

Heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Bel voor meer informatie over deze functie met Louis Kester (Commercieel Directeur).

Solliciteren

Bij Evanthia geloven we niet dat iemand gebonden moet zijn aan zijn of haar verleden. Daarom weigeren wij om cv's te ontvangen. We kijken liever naar wat je kunt, wat je wil, wat je leuk lijkt en wat je wil kunnen. Beantwoord daarom onderstaande vragen zo eerlijk mogelijk voor de functie waar je op solliciteert. Wij komen er dan binnen een werkweek bij je op terug. En nee, geen cv.

Evanthia is een snelgroeiende organisatie. Een ambitieus Westlands veredelings- en vermeerderingsbedrijf, dat naast sterke eigen genetica ook handelt in een uitgekiende selectie genetica van derden. Zo bieden we een zeer breed assortiment toprassen in snijbloemen, tropische planten en pot- en perkplanten. We leveren onze zaden én jonge planten uit zaad en weefselkweek aan telers wereldwijd, voor de beste start van een commerciële teelt.

 

Acquisitie: Bedankt voor je interesse in onze organisatie en vacatures. Op dit moment hebben we geen ondersteuning nodig bij het zoeken van nieuwe collega’s.