OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Van zaadje tot succes

Evanthia zaden jaarrond beschikbaar en regelmatig verse zaadoogsten
15 januari 2024 - 's-Gravenzande, NL
Van zaadje tot succes

Evanthia heeft een indrukwekkende zaadvoorraad voor tropische planten, snijbloemen en pot- en perkplanten. Bij ons kun je rekenen op een solide jaarrond beschikbaarheid van bekende toppers en interessante nieuwkomers, waarmee je je eigen assortiment kan verrijken. Daarnaast hebben we een reeks producten die slechts enkele keren per jaar geoogst worden. De laatste informatie over die verse zaadoogsten kun je met regelmaat op deze pagina vinden. Schrijf je in om ook nieuwsbrieven van Evanthia te ontvangen. Hiermee brengen we je het laatste nieuws direct in je inbox.   

  • Asparagus Cwebe:  een compacte, meer opgaande groeiwijze met iets bredere naaldachtige bladeren dan andere A. densiflorus rassen
  • Asparagus mazeppa: prachtasparagus met sierlijke, volle pluimen in een diepe smaragdgroene kleur
  • Asparagus Sprengerii: decoratief met lange stelen vol fijn, veerachtig groen. Zeer geschikt als kamerplant, tuinplant en snijgroen
  • Philodendron selloum: grootse statement plant, ook bekend als Philodendron bipinnatifidum
  • Schefflera actinophylla: ook wel bekend als Brassaia, is een veelzijdige kamerplant die zich makkelijk aanpast in verschillende klimaatomstandigheden

Zaadverwerking

“Ieder zaadje is anders en afhankelijk van het type zaad passen we de juiste behandeling toe. En heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld op het gebied van coating? Ook dan staan we voor je klaar!” ~ Mark van der Lugt (Manager Operatie & Zaadverwerking)

 

Zaadschoning, fractioneren / gradueren, coaten, pilleren, continue kiemtesten… Evanthia doet het allemaal. Wij verwerken niet alleen de zaden uit onze eigen genetica, maar ook op verzoek van andere bedrijven in de sector. Onze specialisten staan voor je klaar.

Zaadverwerking

Contact

Wil je meer weten over de producten van Evanthia? We denken graag met je mee en adviseren je in passende teelten en verrassende producten waar je misschien zelf nog niet aan gedacht had. Laten we samen groeien in groen!

Liever jonge planten?

Start jij jouw tropische plantenteelt liever met jonge planten? Laat de opkweek van de zaden dan aan Evanthia over. Wil je op de hoogte blijven van klare jonge planten die je snel kan ontvangen? Iedere week sturen wij een voorraadlijst naar onze relaties om hen op de hoogte te brengen van speciale aanbiedingen, nieuwe vondsten en beschikbare voorraad die direct verstuurd kan worden.