OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Wij zien je graag tijdens FlowerTrials® van 11 tot 14 juni!

Bezoek onze locatie in het Westland
3 juni 2024 - FlowerTrials locatie: Kwekerij Bloem en Tuin, Oudecampsweg 4, 2678 KN De Lier
Wij zien je graag tijdens FlowerTrials<sup>®</sup> van 11 tot 14 juni!

Evanthia zorgt voor een feestelijke editie van FlowerTrials® met een brede presentatie van het assortiment Pot- en PerkplantenTropische Planten en Snijbloemen – vol kleur, noviteiten en een enthousiast team met talloze nieuwe ideeën. We kunnen haast niet wachten om je in week 24 te ontvangen om in gesprek te gaan over vernieuwende producten, de mogelijkheden tot samenwerking en de kansen binnen onze mooie sector.

Een locatie die je simpelweg niet kàn overslaan

Selecta one en Evanthia werken ook dit jaar weer samen om onze locatie in het Westland zó interessant te maken dat die gewoon niet kan ontbreken in je reisschema. Van de nieuwe ontwikkelingen in Evanthia’s Sunsation® potzonnebloemserie en Lavandula Cleo-Patio® tot Selecta one’s AlpeTunia® petunia’s en de verbeterde dahliareeks Dalaya®… Op onze locatie ontdek je niet alleen de nieuwste variëteiten, we gaan ook graag met je in gesprek over nieuwe ideeën en oplossingen voor de toekomst. In ons gezamenlijk persbericht lichten we alvast een tipje van de sluier op van wat je tijdens FlowerTrials® kan verwachten.

 

Zet deze locatie alvast bovenaan je lijstje: Kwekerij Bloem en Tuin, Oudecampsweg 4, 2678 KN De Lier.

Laat je verrassen door de breedte van ons aanbod

Wist je dat je bij Evanthia, naast de sterke eigen genetica, ook terecht kan voor een brede selectie van pot- en perkplanten van andere veredelaars. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloeiende planten voor een fleurig seizoensaanbod, of robuuste groenblijvers die het hele jaar door de aandacht trekken, wij hebben het allemaal. Ga met ons in gesprek en ontdek hoe je met het brede, gevarieerde assortiment alle kanten op kan en ieder seizoen ten volle benutten.

Naast een oneindig breed aanbod Pot- en Perkplanten presenteert Evanthia tijdens FlowerTrials® ook vele verrassende noviteiten in het assortiment Tropische Planten en prachtige toevoegingen voor Snijbloemen binnen de productgroepen Antirrhinum, Celosia, Dianthus en Tanacetum.

Een tropisch totaalplaatje

Tijdens FlowerTrials® presenteren wij ons brede aanbod Tropische Planten; bonte selecties kamerplanten, patioplanten, tuinplanten en snijgroen. Naast, interessante nieuwkomers in o.a. Alocasia en Philodendron, geven we je ook alvast een sneak preview van toekomstige variëteiten. Met een uitgebreide presentatie van onze zaden, meer dan 125 verschillende jonge planten in trays en vele eindproducten vol overtuigingskracht voor op de winkelvloer, waan je je echt even in de jungle.

 

Graag bespreken we ook met jou de stappen die Evanthia maakt voor een duurzame toekomst en hoe wij jou op weg kunnen helpen met verantwoorde assortimentskeuzes, teeltadviezen en onze oplossingen met uitgekiende zaadbewerkingen.

Plan nu alvast een afspraak in!

Wij kijken er naar uit deze feestelijke editie met jou te beleven!
Heb je je routeschema voor de FlowerTrials® week al opgesteld? Registreer je bezoek op de FlowerTrials website en informeer ons team over je bezoek, dan plannen we extra tijd in onze agenda’s voor je in.