OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Betoverend mooi: Eucalyptus

Nieuwe oogst Eucalyptus nicholii in aantocht!
3 augustus 2023 - 's-Gravenzande, NL

Prachtige frisgroene tot blauwgrijze bladeren, sierlijke luchtige takken, een heerlijke aromatische geur… Eucalyptus past perfect in trendy boeketten en decors. Door de veelzijdigheid en vele kwaliteiten is Eucalyptus een favoriete keuze voor de commerciële productie van zowel snijgroen als eucalyptusbomen. En nu kan je als eerste onze nieuwe zaden in handen krijgen, rechtstreeks van de bron.

Nieuwe oogst!

Binnenkort komt onze nieuwe oogst Eucalyptus nicholii binnen. Daarnaast hebben we vele andere Eucalyptus variëteiten op voorraad of snel weer beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Eucalyptus parvula, Eucalyptus populnea of Eucalyptus websteriana. Stuk voor stuk prachtexemplaren met ieder een eigen bladvorm en typische eigenschappen. Kijk en vergelijk de verschillende variëteiten in onze productdatabase in detail of vraag om advies aan onze kenners. We staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het samenstellen van jouw selectie.

 

We verwachten de Eucalyptus nicholii zaden eind augustus binnen te krijgen, maar – zoals dat gaat met Eucalyptus – je moet er wel snel bij zijn, want OP = OP.

Meer Eucalyptus van Evanthia

Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide Eucalyptus assortiment. Van E. citriodora tot E. nicholii en van E. perriniana tot E. stuartiana…met meer dan 10 verschillende soorten en een grote verscheidenheid aan bladkleuren en -vormen, is er veel om uit te kiezen. Evanthia is jouw one-stop-shop voor Eucalyptus zaden.

Contact

Heb je interesse in Eucalyptus zaden van Evanthia? Zou je wel wat technisch advies kunnen gebruiken? Neem contact op met ons Sales Team. Wij kunnen je alles vertellen over Eucalyptus en een vrijblijvende offerte maken. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)174 715 103, per e-mail: sales@evanthia.nl of neem rechtstreeks contact op met één van onze medewerkers.