OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Ontdek ons brede assortiment eenjarige, tweejarige en meerjarige pot- en perkplanten.

Meer weten?
    Helaas, geen producten gevonden.

Samen leggen we de basis

Bij Evanthia vind je toonaangevende eigen genetica, aangevuld met topseries van andere veredelaars. Wij zijn volop in ontwikkeling en streven altijd naar beter. Niet alleen in onze veredeling, maar ook in onze samenwerking gaan wij voor duurzaamheid voor de langere termijn. Het succes van onze Helianthus Sunsation® is het ultieme voorbeeld van hoe wij graag invulling geven aan het partnerschap. Een echt, hecht partnerschap waarin we samen kansen benutten en samen meerwaarde creëren.

Van zaad tot pot

Evanthia is er voor jou. Wij kijken met je mee en geven je advies. We helpen je bij je assortimentskeuze, maar laten het je ook zelf ontdekken. Kom vooral eens langs in onze kassen of bezoek één van onze bloeiproeven. Samen leggen we de basis voor jouw nieuwe teelt!

Bekijk de video

Nieuw in pot- en perkplanten

Lavandula Cleo-Patio®

Lavandula Cleo-Patio® is een sterke vaste plant met een krachtige groeiwijze en hard, grijsgroen blad. Zaai Cleo-Patio® in het najaar, voor een mooi rijkbloeiend product in het voorjaar. Met talloze helderblauwe bloemen en een heerlijke geur siert Cleo-Patio de tuin. Met behoud van de compacte vorm laat Cleo-Patio® een uitzonderlijk lange bloeiperiode zien, dankzij de vele bloeiende zijtakken.

Ontdek meer

Helianthus Sunsation®

Een toffe twist in Helianthus Sunsation®! Steeds meer kwekers doen het… Creëer een multi-flower potzonnebloem met Sunsation®. Door de Sunsation® variëteiten te toppen tijdens de teelt, krijg je een goed vertakkende plantopbouw en meerdere grote bloemen die gelijktijdig bloeien. Het resultaat: nog meer uitbundige zonneschijn! Ontdek de kracht van Sunsation®.

Ontdek meer

Meer weten?

Neem contact op met Leo!