OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Evanthia. Samen leggen we de basis, van zaadje tot succes.

Volg ons

Samen leggen we de basis voor jouw teelt

Evanthia levert zaden en jonge planten, maar is bovenal een veredelaar met een visie, een partner. Met unieke eigen genetica, een selectie topseries van andere veredelaars én een flinke dosis kennis en ervaring leggen we samen de basis voor jouw teelt. Bij Evanthia heeft service nog een gezicht en een naam. We maken het persoonlijk en staan je bij tijdens teelt en verkoop. Samen kunnen we bloeien, samen komen we vooruit.

Alles over Evanthia

Nieuw bij Evanthia

Matthiola StoX® serie

Met Matthiola StoX® combineren we echt het beste van twee werelden: de robuuste en duurzame eigenschappen van Japans types Matthiola en de selecteerbaarheid van Europees types. Bekijk het levendige kleurenspectrum, met diverse interessante, unieke tinten.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Antirrhinum Cannes Purple III

Antirrhinum majus F1 Cannes Purple is de intens paarse, nieuwe leeuwenbek uit de Cannes serie. Antirrhinum Cannes biedt, als typische groep 3 serie, een stabiele oplossing en zware kwaliteit voor moeilijk planbare seizoenovergangen met minder ideale weersomstandigheden.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

LisAdora™ Apricot

Lisianthus LisAdora™ Apricot is de eerste variëteit uit de nieuwe LisAdora™ Collectie. Met zware kwaliteit stelen en stevige bloemblaadjes is deze prachtige Lisianthus veel harder en robuuster dan haar zachte en tedere uiterlijk doet vermoeden. Voeg daar nog het veerkrachtige volume en de bijzondere kleur aan toe en je hebt een waar geschenk uit het hart dat langdurig bloeit!

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Brassica Empire Zaneta

Op zoek naar een bijzondere Brassica? Brassica Empire Zaneta is met haar trendy aardse tinten een opvallende verschijning. Zaneta heeft grijs/roze golvende bladeren, stevige stelen en een harde bladstructuur. Met een korte teeltduur, een hoge mate van uniformiteit en een ideale steellengte, ben je met Brassica Empire verzekerd van een efficiënte oogst en een gemiddeld hoger percentage oogstbaar product.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Lavandula Cleo-Patio®

Lavandula Cleo-Patio® is een sterke vaste plant met een krachtige groeiwijze en hard, grijsgroen blad. Zaai Cleo-Patio® in het najaar, voor een mooi rijkbloeiend product in het voorjaar. Met talloze helderblauwe bloemen en een heerlijke geur siert Cleo-Patio® de tuin. Met behoud van de compacte vorm laat Cleo-Patio® een uitzonderlijk lange bloeiperiode zien, dankzij de vele bloeiende zijtakken.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Multi-flower potzonnebloem

Een toffe twist in Helianthus Sunsation®! Steeds meer kwekers doen het… Creëer een multi-flower potzonnebloem met Sunsation®. Door de Sunsation® variëteiten te toppen tijdens de teelt, krijg je een goed vertakkende plantopbouw en meerdere grote bloemen die gelijktijdig bloeien. Het resultaat: nog meer uitbundige zonneschijn! Ontdek de kracht van Sunsation®.

Ontdek onze nieuwe veredelingsdoorbraak

Helianthus Sunsation®: Zonnestraaltje!

Ontdek de bloeikracht van Sunsation®! Deze kleurrijke compacte F1 potzonnebloemserie heeft een teeltduur van slechts 10 tot 11 weken. Grote, stuifmeelvrije bloemen volgen elkaar voortdurend op en zorgen maandenlang voor een zonnige kleur in huis, op het terras of in de tuin. Door Sunsation® te toppen, krijg je een goed vertakte plant en zullen meerdere bloemen gelijktijdig in bloei komen.

Ontdek Sunsation®

Kunnen we je helpen?

Bij Evanthia staan we voor je klaar. Ben je op zoek naar een nieuw product, heb je behoefte aan teeltadvies op maat of wil je een afspraak maken? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact