OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Evanthia. Samen leggen we de basis, van zaadje tot succes.

Volg ons

Samen leggen we de basis voor jouw teelt

Evanthia levert zaden en jonge planten, maar is bovenal een veredelaar met een visie, een partner. Met unieke eigen genetica, een selectie topseries van andere veredelaars én een flinke dosis kennis en ervaring leggen we samen de basis voor jouw teelt. Bij Evanthia heeft service nog een gezicht en een naam. We maken het persoonlijk en staan je bij tijdens teelt en verkoop. Samen kunnen we bloeien, samen komen we vooruit.

Alles over Evanthia

Nieuw bij Evanthia

Antirrhinum Toulon White IV

Evanthia biedt een jaarrond Leeuwenbekken programma, met kleurrijke series die zijn ingedeeld in 4 duidelijke groepen. De stralende Toulon White IV is één van de favorieten uit onze zomerproeven, ontwikkeld voor teelt onder hogere temperaturen en hoge lichtintensiteit. Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van het perfecte naadloze programma afgestemd op jouw specifieke regio, klimaat en type bedrijf.

Ontdek al onze Leeuwenbekken series

Celosia Reprise Gold

Kwekers brengen hun aanbod naar nieuwe hoogten met Celosia Reprise Gold van Evanthia. De Reprise serie is, met haar compacte, goed gevulde kammen en verfijnde structuur, ontwikkeld voor het exclusievere marktsegment en biedt kwekers de mogelijkheid om het Celosia seizoen te verlengen. De bloemkammen van Reprise zijn ook nog eens minder gevoelig voor schimmels. Dit zie je terug in de extreem lange houdbaarheid. Gold is de langverwacht aanvulling op het sprankelende kleurenassortiment.

Ontdek al onze Leeuwenbekken series

Tanacetum Cameron

Tanacetum Cameron is onze nieuwste enkelbloemige Tanacetum. Cameron wordt gekenmerkt door een hoge uniformiteit, een strak bloemscherm en vele bloemetjes per tak. De helderwitte bloemblaadjes vormen een mooi aaneengesloten krans rondom het gele, halfronde hartje. De stelen hebben een goede vertakking en mooi contrasterend, donkergroene blad van uitstekende kwaliteit. Tanacetum Cameron is in de kas te telen in een stabiel jaarrond programma. Het is de perfecte keuze voor een natuurlijke look in veldboeketten, als vrolijke boeketvuller of voor weelderige bloemstukken.

Ontdek al onze Leeuwenbekken series

Alocasia Jacklyn

Jacklyn is een van onze nieuwe aanwinsten dit seizoen, en wat een plaatje is ze! Deze Alocasia is geselecteerd voor haar opmerkelijke pijlvormige bladeren met golvende randen. De frisgroene, harige bladeren met donkere bladnerven bieden een opvallend effect. Onze Alocasia's kunnen gemakkelijk geteeld worden in combinatie met Calathea, Ctenanthe, Philodendron en Monstera.

Ontdek al onze Leeuwenbekken series

Celosia Lavly

Dankzij ons actieve veredelingsprogramma, ketensamenwerkingen, toonaangevende series en vele kleurrijke specialiteiten, zet Evanthia trots de toon in de wereld van Celosia's. Samen met de veredelaars van Stadsland zorgen we voor continue innovatie in teelt, prestaties, kleuren en uiterlijk. Lavly is een van de introducties van ons uitgebreide aanbod Celosia Specialties. Met een opmerkelijke, lila/paarse kleur en fluwelen bloemkammen verleidt Lavly gemakkelijk haar toeschouwers.

Ontdek al onze Leeuwenbekken series

Sunsation® Compact

Sunsation® Compact komt tegemoet aan de wereldwijde vraag naar producten die zonder remstoffen geteeld kunnen worden. Helianthus Sunsation® Compact is genetisch compact. Met deze selectie kunnen telers hun potzonnebloemen evenwichtiger en zonder stress telen: geen remstoffen, droge cycli of hoge EC-niveaus meer om de planten compact te houden. Regelmatig water geven en een EC van 1,2 is voldoende. Met de Compact serie wordt de teeltduur met 5 tot 7 dagen verkort en blijven de bladeren gezond, glad en frisgroen.

Ontdek al onze Leeuwenbekken series

Helianthus Sunsation®: Zonnestraaltje!

Ontdek de bloeikracht van Sunsation®! Deze kleurrijke compacte F1 potzonnebloemserie heeft een teeltduur van slechts 10 tot 11 weken. Grote, stuifmeelvrije bloemen volgen elkaar voortdurend op en zorgen maandenlang voor een zonnige kleur in huis, op het terras of in de tuin. Door Sunsation® te toppen, krijg je een goed vertakte plant en zullen meerdere bloemen gelijktijdig in bloei komen.

Ontdek Sunsation®
Helianthus Sunsation<sup>®</sup>: Zonnestraaltje!

Kunnen we je helpen?

Bij Evanthia staan we voor je klaar. Ben je op zoek naar een nieuw product, heb je behoefte aan teeltadvies op maat of wil je een afspraak maken? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact