OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Sunsation® en Zomerbloemen van Evanthia kleuren 75e editie van Keukenhof

18 maart 2024 - Keukenhof, Lisse
Sunsation<sup>®</sup> en Zomerbloemen van Evanthia kleuren 75e editie van Keukenhof

Vanaf donderdag 21 maart tot en met 12 mei is het zover! Keukenhof in Lisse luidt het voorjaar in met de 75e opening van ’s werelds mooiste lentepark. Westlands veredelingsbedrijf Evanthia draagt, met verschillende inzendingen van bloemen en planten, bij aan de presentatie van grote diversiteit binnen het internationale showvenster van de Nederlandse sierteelt.  

Louis Kester (Commercieel Directeur van Evanthia): “De samenwerking met Keukenhof biedt ons een geweldig podium om onze eigen genetica, bijzondere selecties én de kwekers van onze producten onder de aandacht te brengen bij een breed internationaal publiek. We hebben goede hoop dat we dit jaar ook weer persoonlijk contact kunnen leggen met bezoekers vanuit het Midden-Oosten en Azië – China in het bijzonder, die de afgelopen jaren in mindere mate de mogelijkheid hadden om het park te bezoeken.” 

Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bloemen en bloeiende planten zien. Evanthia levert een bonte verzameling potplantzonnebloemen en geurige zomerbloemen die in de paviljoens verwerkt zullen worden tot creatieve presentaties. Daarnaast sponsort Evanthia diverse acties die tijdens de openingsperiode bij Keukenhof plaatsvinden. Zo kleurt het Westlandse veredelingsbedrijf het jaarlijkse bezoek aan Keukenhof van de deelnemers en vrijwilligers van Nationale Vereniging De Zonnebloem. Ook sponsort Evanthia de Nederlandse bloemdecoraties voor de paasmis op het Sint Pietersplein in Rome, die traditiegetrouw door Mgr. Van den Hende, bisschop van Rotterdam, bij Keukenhof gezegend worden voor het vertrek. 

Sunsation® potzonnebloemen

Als zonnebloemenspecialist brengt Evanthia de zon naar het Willem Alexander paviljoen. Samen met de potzonnebloemkwekers van het Sunsation® collectief, verzorgt het veredelingsbedrijf een fleurig arrangement. Sunsation® potzonnebloemen staan bekend om uitbundige kleur en variatie, met rijkbloeiende multiflower types en bontgevlamde, lemon en goudgele variëteiten.

Zomerbloemen

Van 2 tot 12 mei vindt in het Oranje Nassau paviljoen de Zomerbloemenshow plaats. Het decor van de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen wordt geheel gestyled door Heleen Valstar en haar team. Evanthia toont tijdens de Zomerbloemenshow Matthiola StoX®, Helianthus Solano® Deep Orange, de nieuwe Celosia Reprise Gold en een selectie uit het brede aanbod Antirrhinum.