OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Wekelijks onze Tropische voorraadlijst ontvangen?

Schrijf je nu in en krijg alle updates in je inbox
7 februari 2023 - 's-Gravenzande

Wil jij regelmatig op de hoogte worden gehouden van mooie tropische buitenkansjes, bijzondere variëteiten, verse zaadoogst en klare jonge planten die je snel kan ontvangen? Iedere week sturen wij een voorraadlijst naar onze relaties om hen op de hoogte te brengen van speciale aanbiedingen, nieuwe vondsten en beschikbare voorraad die direct verstuurd kan worden. Schrijf je in om ook wekelijks de Evanthia voorraadlijst per email toegestuurd te krijgen.

 

Benieuwd wat er deze week zoal op onze lijst staat? Wat te denken van Asparagus, of Philodendron! Lees snel verder, dan geven we je een kort overzicht van enkele prachtproducten die klaar staan om opgekweekt te worden.

Jonge planten

Bekijk de buitenaards prachtige Pilea Moon Valley! De bladeren zijn frisgroen met een bijzondere kraterachtige textuur, waar een donkerdere tint groen in zit – een echte blikvanger! Bestel nu jonge planten en verras je klanten met Pilea.

Waarschijnlijk ken je Nolina (ook wel Beaucarnea) recurvata als Olifantspoot. Deze robuuste, zonminnende kamerplant slaat water op in de stam, is gemakkelijk te onderhouden en kan op vele manieren worden toegepast. Niet bekend met deze semi-succulententeelt? Geen probleem, wij hebben een heldere teelthandleiding voor je paraat.

Op zoek naar jonge planten van Araucaria excelsa? Ook hiervoor kun je terecht bij Evanthia! Dankzij onze nauwe banden hebben wij regelmatig Araucaria beschikbaar. Zodra Araucaria geoogst wordt (één of twee keer per jaar) zorgen wij ervoor dat er zaailingen van gemaakt worden voor een gemakkelijke start van jouw teelt.

Ravenala is nog zo’n topper uit ons tropisch assortiment, en direct beschikbaar! Geweldig om als kuipplant aan te bieden, of voor landscaping in warmere klimaten.

Ontdek al onze Cordyline variëteiten!

Cordyline Red Star is één van onze vele opvallende Cordyline variëteiten. Met een krachtige groeiwijze en dichte clusters van opmerkelijk donkerrode/bronzen bladeren mag onze vorstgevoelige Red Star niet ontbreken in jouw Cordyline assortiment.

Start jij jouw teelt liever met zaden? Bij ons kun je rekenen op een solide jaarrond beschikbaarheid van bekende toppers en interessante nieuwkomers, waarmee je je eigen assortiment kan verrijken. Daarnaast hebben we een reeks producten die slechts enkele keren per jaar geoogst worden. We brengen je graag op de hoogte van de nieuwe oogst.

Snel beginnen? Bestel vandaag nog

Wil je een volledig overzicht van mogelijkheden van producten die direct leverbaar zijn? Schrijf je dan in om onze voorraadlijst te ontvangen, of neem contact op met ons Tropische team! We denken graag met je mee en adviseren je in passende teelten en verrassende producten waar je misschien zelf nog niet aan gedacht had. Laten we samen groeien in groen!