OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Planten van over de hele wereld, met een flinke dosis kennis en service binnen handbereik.

Meer weten?
    Helaas, geen producten gevonden.

Samen leggen we de basis

Bij Evanthia koop je niet alleen een zaadje of jonge plant uit weefselkweek of zaad, maar kun je ook profiteren van een flinke dosis kennis en ervaring. Zie ons maar als jouw nieuwe collega. We zetten onze ervaring en teelttechnische kennis graag in om jou te helpen. Samen leggen we de basis, samen zorgen we voor vooruitgang!

Proces

We hebben een ijzersterk netwerk van plantenverzamelaars over de hele wereld. Zij gaan in haast onbegaanbare gebieden en verre uithoeken op zoek naar de beste zaden. Wij werken samen met diverse productielocaties over de hele wereld. Met de optimale klimatologische omstandigheden die daar gelden, kunnen we kwaliteit en continuïteit waarborgen.

Bekijk de video
Video

Nieuw in tropische planten

Alocasia Jacklyn

Jacklyn is een van onze nieuwe aanwinsten dit seizoen, en wat een plaatje is ze! Deze Alocasia is geselecteerd voor haar opmerkelijke pijlvormige bladeren met golvende randen. De frisgroene, harige bladeren met donkere bladnerven bieden een opvallend effect. Onze Alocasia's kunnen gemakkelijk geteeld worden in combinatie met Calathea, Ctenanthe, Philodendron en Monstera.

Ontdek meer

Meer weten?

Neem vooral contact op met Pieter