OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

De 6 sprankelende Syngoniums waarmee jij je klanten echt inspireert

Met deze prachtige Pijlplanten raak je ze recht in het hart
17 april 2023 - 's-Gravenzande

Dé trendplant voor de ultieme urban jungle beleving is natuurlijk Syngonium, ofwel de Pijlplant! Dit toegankelijke plantje is een echte allemansvriend. Dankzij de compacte plantopbouw en het brede kleurenspectrum past Syngonium in ieder interieur. Het is daarnaast een eenvoudige plant om te verzorgen, en mocht ie even wat minder aandacht gehad hebben herstelt Syngonium pijlsnel weer na wat extra liefde. Deze prachtplanten doen het goed in potten en hangbakken, al dan niet gemixt. Van nature is Syngonium een echte klimmer, dus met een beetje hulp van een mospaal of plantensteun kun je ‘m mooi ondersteunen.

 

Evanthia levert jaarrond een breed assortiment Syngonium als jonge planten uit weefselkweek. Wil je snel van start? Op dit moment hebben we Syngonium Neon direct beschikbaar in tray 84.

Waarom je vandaag nog met Syngonium wil beginnen

Syngonium past in een potmaatrange van 9 tot 15 cm potten. Het is een relatief eenvoudige en snelle teelt, waarbij de variëteiten ook nog eens zeer uniform zijn. Hierdoor kunnen grote partijen in korte tijd worden afgeleverd en is Syngonium zeer geschikt voor actiematige verkoop. De verschillende kleuren zijn zo uitgekiend dat ze uitstekend in mix trays aan te bieden zijn. Syngoniumteelt is goed te combineren met de opkweek van andere tropische toppers uit de Aronskelk-familie (Araceae), zoals Philodendron. Maar ook Asparagus is een prima match.

Evanthia heeft nu direct Syngonium Neon beschikbaar

Wist je dít over Syngonium?

Syngonium is niet zomaar een statisch plantje voor in huis. In de pot gebeurt er nog van alles en verrast Syngonium steeds weer. De bladeren van de Pijlplant veranderen namelijk in de loop der tijd van vorm én kleur. Neem nu Syngonium White Butterfly: de jonge bladeren hebben een hartvormige basis en worden meer puntig en pijlvormig. De bladkleur verandert van diep, donkergroen in meer fris, lichtgroen met een wit/gele gloed vanuit de hoofdnerf. Al onze variëteiten hebben deze spannende eigenschap en ieder nieuw blaadje brengt weer meer dynamiek aan het geheel.

Syngonium White Butterfly

Pijlsnel Syngonium ontvangen?

Neem contact op met ons team voor bestellingen of meer informatie. Wij ondersteunen je maar wat graag met assortimentsadvies en teeltbegeleiding. Wil je je eerst nog wat verder inlezen en kijken of Syngonium in jouw aanbod past, vraag dan onze Syngonium teelthandleiding aan.