OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Eindeloze mogelijkheden met groene planten: Focus op koele teelt

13 februari 2023 - 's-Gravenzande, NL
Eindeloze mogelijkheden met groene planten: Focus op koele teelt

Koele kanjers

Met een breed assortiment zijn er meer mogelijkheden om in te springen op kansen of focus te verleggen bij uitdagingen. Het geeft je meer flexibiliteit in veranderende tijden. Ons aanbod Tropische Planten is ontzettend uitgebreid en bestaat uit een grote verscheidenheid aan producten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Zelfs als je producten zoekt die niet op onze website of assortimentslijst staan, wil dat nog niet zeggen dat wij ze niet kunnen leveren. Met ons ijzersterke internationale sourcing netwerk, kunnen we vele kanten op.

 

Vandaag leggen we de focus eens op meer koel te telen gewassen. Binnen ons assortiment Tropische Planten vind je namelijk verrassende producten die prima onder koelere omstandigheden, tot 16°C graden, geteeld kunnen worden. Uit het oogpunt van kostenbesparing natuurlijk interessant, maar ook stuk voor stuk robuuste toppers die de klant weet te waarderen.  

Ons team helpt je graag bij het samenstellen van een collectie die goed bij jouw specifieke bedrijf en klantenkring past. Samen zoeken we naar combinaties van producten die goed gecombineerd te telen zijn of elkaar mooi aanvullen in een onweerstaanbaar jaarrond aanbod. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de mogelijkheden van het klimaat in jouw regio en de teeltfaciliteiten die je tot je beschikking hebt.

Een greep uit ons koel te telen aanbod

Van zowel Araucaria (Kamerden) als Grevillea krijg je toch een heerlijk wintergevoel?! Terwijl Araucaria een echte naaldboom is, behoort Grevillea (Zilvereik) tot de loofbomen. Beiden teel je eenvoudig bij 12 tot 16°C tot prachtige kamerplanten. Billbergia Tears of Joy is een sterke, vorstbestendige tuinplant met een bijzonder mooie bloei. Deze koele topper is in Europa exclusief verkrijgbaar via Evanthia. Onze Cordyline collectie bestaat uit een breed kleurenspectrum. Cordyline is vorstbestendig en ideaal voor patiobakken, tuinen en landscaping. Ook Eucalyptus en Fatsia zijn uitstekend te telen onder koele omstandigheden en we hebben vele prachtige varianten in ons aanbod. Van onze Bananenplanten zijn het met name de Ensete Maurelii, Musa lasiocarpa en Musa basjoo die het prima doen in de koele kas. Wel eens Yucca overwogen? Bekijk deze robuuste, winterharde palmlelies snel in detail!

Contact

Vraag onze teelthandleidingen aan voor meer informatie of ga in gesprek met onze medewerkers. We denken graag met je mee.