OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Evanthia steunt "Groen Doen in de Klas!"

Dé groene leerlijn voor het basisonderwijs
10 juli 2024 - Basisscholen door heel Nederland
Evanthia steunt "Groen Doen in de Klas!"

Stel je eens voor: een klaslokaal vol enthousiaste kinderen die leren hoe ze hun eigen planten kunnen kweken; wat voor invloed groen heeft op het leven van dieren en mensen; hoe ze goed voor het milieu kunnen zorgen; welke mogelijkheden de sierteeltsector hen biedt; hoe ze de schoonheid van de natuur kunnen waarderen en hoe ze zelf van alles met bloemen en planten kunnen creëren. Dat is precies wat “Groen doen in de Klas!” mogelijk maakt. Door deze kinderen, van basisschoolklassen 5/6 en 7/8, op een actieve manier met bloemen en planten aan de slag te laten gaan, leren we ze de emotie en schoonheid van groen te ervaren.

 

Evanthia draagt “Groen Doen in de Klas!” een warm hart toe en ondersteunt dit inspirerende project waar mogelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat educatie en praktische ervaring hand in hand gaan. Door “Groen doen in de Klas!” te steunen, helpen we scholen om leeromgevingen te creëren die inspireren en motiveren. 

Een groen lespakket

Met een innovatief lespakket, samengesteld door Flower Factor & Young Crowds, worden de leerlingen op een speelse en interactieve manier meegenomen in de groene wereld. Het pakket bestaat uit een werkboek vol leuke en leerzame opdrachten, praktijkopdrachten die de handen uit de mouwen laten steken, en een digitale leeromgeving boordevol instructiefilmpjes en do-it-yourself video’s.

Start Groen Doen in de Klas - Uitleg

Van bol tot bloem, van kwekerij tot bloemenwinkel – de jonge ontdekkers leren alles over het proces en de magie achter het groeien van een bloem. Bloemen themadagen, educatieve bezoeken aan kwekers, en boeiende informatie over de wereld van bloemen maken deel uit van deze groene reis.

Ook meedoen?

Het initiatief Groen Doen in de Klas! is gesteund door vele bedrijven uit de groenbranche. Dankzij deze partners wordt de leerlijn mede mogelijk gemaakt. Wil je meer informatie over Groen Doen in de Klas! of wil je dit project, net als Evanthia, ondersteunen? Neem dan contact op met Pim van den Akker, Flower Factor: info@flowerfactor.nl / M: +316 30578533.