OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
NieuwsOn Tour

IPM 2024 - Wij zijn er! Zien we je daar?

Bezoek de stand van Evanthia tijdens IPM 2024
18 januari 2024 - Essen, Duitsland
IPM 2024 - Wij zijn er! Zien we je daar?

Evanthia start het nieuwe jaar goed, met persoonlijke ontmoetingen, kennisdeling en productpresentaties tijdens IPM Essen 2024. Van 23 tot en met 26 januari is het tijd voor de 40ste editie van de IPM, één van ‘s werelds meest toonaangevende vakbeurzen voor de tuinbouw. Mis deze editie niet en ga met ons team in gesprek over actuele thema’s, nieuwe producten en mogelijkheden voor komend seizoen.

Hier vind je ons!

Evanthia neemt tijdens IPM 2024 deel binnen het Horti Experience Paviljoen. Je treft ons in de meest groene hoek van Hal 1, te midden van sierteeltcollega’s MNP Suntory, Floricultura, Fertiplant and Magical Hydrangea.

 

Wij staan voor je klaar in stand 1E47a op dinsdag tot en met donderdag van 9:00 – 18:00 en op vrijdag van 9:00 tot 17:00.

 

TICKETS: Evanthia heeft een beperkt aantal toegangscodes voor kaarten beschikbaar (op = op) voor relaties die een afspraak hebben met één van onze teamleden tijdens IPM Essen. Neem contact op met onze IPM standbemanning om direct een afspraak in te plannen. Met een code kun je op de website van IPM een kaart bestellen.

Hier vind je ons!

Wie tref je in onze stand?

Vanuit Team Groen tref je onze tropische toppers Jeroen, Wojtek en Tim. Ben je op zoek naar koel te telen groene planten, unieke zeldzame variëteiten, exclusieve bladplanten of wil je beginnen met tropisch snijgroen? Ga met ons team in gesprek. We helpen je graag op weg met assortimentsadvies, teelttips en inspirerende voorbeelden uit de praktijk en vertellen je alles over onze producten uit zaad, stek en weefselkweek.

Team Bloeiend, tijdens IPM bestaande uit Sonia, Louis, Peter en Leo, informeert je graag over ons vernieuwde aanbod jaarrond Leeuwenbekken, ons zeer gevarieerde seizoensbloemenassortiment en de laatste ontwikkelingen binnen productgroepen Celosia, Helianthus, Matthiola en Tanacetum.