OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Ontdek Lavandula Cleo-Patio®

9 augustus 2021 - Monster, NL

Lavendel…. iedereen kent de rustgevende geur die je direct doet denken aan zomervakantie. Herinneringen die je zo lang mogelijk wilt vasthouden, toch? De kleurrijke en heerlijk geurende Lavendel is een geliefde keuze van velen om dit doel te bereiken. Ken je Lavandula angustifolia Cleo-Patio® al? Dit is een compacte lavendel en een zeer sterke vaste plant uit zaad van veredelingsbedrijf Evanthia. Door de vele goede eigenschappen geeft Cleo-Patio® kwekers en handel hetzelfde ontspannen en rustgevende gevoel, als het aan hun klanten geeft. Ontdek Cleo-Patio® en kweek met vertrouwen.

Ontdek Lavandula angustifolia Cleo-Patio®

De voordelen van Lavandula Cleo-Patio®

Wat als eerste opvalt als je Lavandula Cleo-Patio® bekijkt, is dat deze variëteit uit zaad in vergelijking met andere Lavendel een zeer compacte en goed vertakkende groeiwijze heeft. Dit brengt in meerdere opzichten voordelen met zich mee. Daarnaast trekken de vele verleidelijke helderblauwe bloemen en de weelderige grijsgroene bladeren direct de aandacht. Voeg daarbij de vroege bloei en uitstekende uniformiteit en je hebt een Lavendel die je veel mogelijkheden geeft! Cleo-Patio® is gemakkelijk in te plannen. Je kunt het verkoopseizoen verlengen door verschillende aanplantingen te spreiden en pluggen te overwinteren voor een extra vroege start.

 

Genetisch zeer compact ► geen remmiddel nodig en 1,5 keer efficiënter om op een Deense kar te laden
Laserscherpe uniformiteit ► gemakkelijk in te plannen en geschikt voor actiematige verkoop
Zeer goed vertakkend ► heeft minder zaden in een plug nodig om een pot goed te vullen
Vroegbloeiend ► start je verkoopseizoen al in het voorjaar door pluggen te overwinteren
Rijke en lange bloei ► voldoende kleur en veelbelovende knoppen overtuigen op de winkelvloer
Grijs/groene bladkleur ► deze zeldzame bladkleur voor Lavendel uit zaad geeft Cleo-Patio® een luxe uitstraling
Dichte en robuuste bladstructuur ► blijft in topconditie tijdens transport en behoudt de compacte vorm lang na het planten

Contact

Evanthia levert wereldwijd standaard en geprimede zaden van Lavandula Cleo-Patio®. Om de beste resultaten te behalen ondersteunt ons team je graag met technisch advies. We hebben een gedetailleerde teelthandleiding beschikbaar en kunnen je helpen bij het plannen van de productie, gebaseerd op jouw specifieke wensen en teeltomstandigheden. Wil je ons en Lavandula Cleo-Patio® eerst wat beter leren kennen? Bekijk dan de ook video’s van onze Sales Manager Marvin Grootendorst, die dit product nader toelicht tijdens Evanthia On Tour en Studio Flower Trials.