OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Scoor hoge punten met Pilea

Bestel nu Pilea jonge planten
20 november 2022 - 's-Gravenzande, NL
Scoor hoge punten met Pilea

Wat een geweldige start van het nieuwe seizoen, met Pilea van Evanthia! De prachtige Pilea is ook wel bekend als de Pannenkoekenplant, Chinese Geldboom of Vriendschapsplant – een brenger van geluk, voorspoed en overvloed.

 

Wij leveren de beste kwaliteit Pilea jonge planten in plug vanuit onze kwekerij in ‘s-Gravenzande. Verschillende Pilea variëteiten zijn nu klaar om te bestellen en om door jou te worden opgekweekt tot deze markante en zeer populaire tropische kamerplanten.

Bijzonder blad!

Pilea wordt alom gewaardeerd om de buitengewone bladvormen, texturen en kleuren. Deze prachtplanten hebben duidelijk de belangstelling gewekt van de nieuwe generatie plantenkopers en liefhebbers van tropische planten, wat resulteert in een vaste hoge ranking op de lijsten van meest populaire kamerplanten. Pilea Moon Valley, met haar eigenzinnige bladstructuur, is een geweldige optie om te combineren met de opvallende, zilverbonte Pilea Silver Tree. Deze twee toppers in een gemengde tray is gewoon een droom die uitkomt voor iedere kamerplantenliefhebber. Pilea Moon Valley, Silver Tree, Pilea peperomioides…. bij Evanthia kun je altijd rekenen op een fascinerende reeks van variëteiten. Bestel vandaag nog jonge planten en start met het telen van Pilea.

 

Contact

Wij staan bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Neem contact op met ons team voor meer gedetailleerde informatie over ons uitgebreide assortiment en onze grote voorraad zaden, jonge planten uit zaad, stek of weefselkweek.