OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Sunsation® brengt het zonnetje in huis

26 mei 2021 -

Sunsation® brengt het zonnetje in huis bij mensen met een lichamelijke beperking

Ook in 2021 blijft Sunsation Sunflower® samenwerken met Nationale Vereniging de Zonnebloem om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vereniging. De 1.100 afdelingen van Nationale Vereniging de Zonnebloem kunnen o.a. bij vestigingen van GroenRijk hun zonnebloemen bestellen. Ook verlenen andere tuicentra en supermarkten hun medewerking. Voor elke verkochte zonnebloem van Sunsation gaat er € 1,- naar de Zonnebloem.

In week 19 en 20 deed Hoogvliet Nederland ook mee met een actie voor de Zonnebloem waarbij ze per plant 1 euro doneren. Er is in totaal € 5.392 opgehaald voor de Zonnebloem. Vorig jaar deed de Hoogvliet ook al mee, zie de fotografie hieronder.

 

De zonnebloemen van Sunsation in potmaat 12 cm zijn de aankomende weken te vinden bij de EDEKA en REWE supermarkten. Ook benieuwd naar alle mogelijkheden die Sunsation te bieden heeft? We denken graag met jullie mee!

Nieuw gezicht bij Sunsation®

Mijn naam is Anne Marie Kuyvenhoven, per 1 april werkzaam voor het telerscollectief Sunsation. Voor Sunsation zal ik de lange termijn verkoop gaan begeleiden en daarbij sales promoties opzetten. Ik heb contact met alle schakels in de keten van veredeling t/m exporteur. Voorheen heb ik met veel plezier voor de telersverenigingen Touch Me+ en Planthurium gewerkt. Sunsation heeft veel te bieden; een brede range aan producten en veel perspectief voor nieuwe soorten en kleuren waar Evanthia al ver in is. Ik kom graag met jullie in contact om de mogelijkheden te bespreken. Op naar een zonnige samenwerking!”

Maak kennis met de Sunsation Multiflower Flame

Na het succes van de Sunsation® Multiflower Yellow, hebben we ook de Sunsation® Multiflower Flame, een combinatie van gelijktijdig bloeiende bloemen en een Indian Summer rode gloed over de bloemen heen.

De Sunsation® Sunflower Multiflower Flame geeft meerdere bloemen tegelijk. Daarnaast wordt de plant gekenmerkt door de vrolijke, felgele bloem met de rode gloed en het donkerbruine hart.

De Sunsation® Multiflower is er in de kleuren Yellow, Flame en Lemon.

Meet the grower

Maak kennis met Bas en Tim van Adrichem, twee broers die het bedrijf van hun ouders hebben overgenomen. Zij telen op 5 hectare teeltruimte naast zonnebloemen, ook midi Cyclamen, Pelargonium grandiflorum en Capsicums. De potplanten worden op kleur geteeld waardoor ze speciaal aangepaste mix voor de klant kunnen maken.

 

Adrichem Potplanten teelt onder het merk Sunsation® Sunflower zonnebloemen in potmaat 12 cm in de kleuren geel, lemon en flame. De zonnebloemen zijn beschikbaar van week 14 tot en met week 30.

Bas van Adrichem
Bas & Tim van Adrichem - Adrichem Potplanten

Pak die zonnestralen!