OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Vier de zomer bij De Garden

Kom zomerbloemen plukken en trials bekijken
8 juli 2024 - De Garden, Enkhuizen
Vier de zomer bij De Garden

Als de zomerzon haar stralen over Nederland verspreidt, is er één plek die je absoluut niet mag missen: De Garden in Enkhuizen. Deze betoverende tuin, gelegen in het pittoreske Enkhuizen, is dé bestemming voor iedereen die houdt van kleur, natuur en zomerse gezelligheid. Evanthia heeft een overvloed aan zomerbloemen laten zaaien op deze bijzondere locatie. Het brede assortiment zal vanaf begin augustus in Enkhuizen in bloei staan.

Pluk je zomergeluk

Wat is er nu mooier dan een zomers boeket uit je eigen minipluktuin! Lisianthus, Campanula, Celosia…. het zijn wellicht niet de eerste rassen waar je aan denkt voor het inzaaien van een pluktuin, maar met de presentatie bij De Garden toont Evanthia eens te meer aan dat deze publiekslievelingen (naast commerciële productie) ook uitermate geschikt zijn voor consumenten. Pluktuinen bieden een unieke en interactieve ervaring en spelen perfect in op de groeiende trend van duurzaam leven en lokaal geteelde producten, en bieden een heerlijke ontsnapping aan het hectische leven.

Naast deze drie snijbloemgroepen, toont Evanthia in De Garden ook:

Zonnebloemen, Tanacetum, Ageratum, Panicum, Anetum, Dianthus, Amaranthus, Violieren, Zomeraster, Setaria, Bupleurum, Cirsium, Ammi en Platycodon.

De Garden is geopend van 29 juni t/m 29 september 2024 en heeft een aantal themazaterdagen aangewezen om bloemen te komen plukken:

• 3 augustus  (de eerste zomerbloemen staan in bloei!)
• 24 augustus
• 14 september

Zonnebloemen Trials Fleuroselect

Zoals ieder jaar zet Fleuroselect Home Garden Association producten in de schijnwerpers met een internationale marketingcampagne, bedoeld om de verkoop van zaden en planten aan eindgebruikers te stimuleren. Het jaar 2024 is uitgeroepen tot “Het Jaar van Zonnebloemen en Sla”. Als Fleuroselect-lid met een breed assortiment zonnebloemen in zowel het potplanten- als het snijbloemensegment, doet Evanthia mee met de uitgebreide veldproeven van Fleuroselect bij De Garden.

 

Kom deze zomer langs om de bloei te bekijken en rassen van een groot aantal veredelaars met elkaar te vergelijken. Onze Sunsation® potzonnebloemen, de brede Solano collectie en de nieuwe, kleinbloemige Solcito en Solbrite stralen je tegemoet.