OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
Nieuws

Peach Fuzz • Pantone Kleur van het Jaar 2024

Een frisse benadering van een nieuwe zachtheid.
4 april 2024 - Monster & 's-Gravenzande
Peach Fuzz • Pantone Kleur van het Jaar 2024

Zoals ieder nieuw jaar heeft het kleureninstituut Pantone weer de kleur van het jaar gekozen. In 2024 is dat Pantone Peach Fuzz. Een prachtkleur, die Pantone zelf op poëtische wijze omschrijft: “Peach Fuzz is een fluweelzachte perzikkleur die de geest, het lichaam en het hart verrijkt. Een warme en gezellige tint die ons verlangen naar saamhorigheid met anderen benadrukt en het gevoel van toevlucht dat dit creëert. Pantone 13-1023 Peach Fuzz presenteert een frisse benadering van een nieuwe zachtheid. Het is een subtiele sensuele perziktint die een gevoel van tederheid geeft en een boodschap overbrengt van zorgzaamheid en delen, gemeenschap en samenwerking.”

Een kleur komt natuurlijk pas écht tot leven als je hem op originele manieren toepast. Iedere maand delen we hier een variëteit uit ons brede, bloeiende assortiment die een perfecte match vormt met Peach Fuzz. Ter inspiratie, om jou handvaten te geven om zelf met deze nieuwe trendkleur aan de slag te gaan.

APRIL • Celosia Haute Couture

In het brede spectrum van modetrends, waarin tinten de geheime taal van stijl spreken, komt Pantone Peach Fuzz als een delicate zucht van frisheid en verfijning.

 

Celosia Haute Couture doet hier nog een schepje bovenop, met haar bijzondere bloemtextuur en aaibaarheid. Celosia Haute Couture biedt een excellente combinatie van kleur en kwaliteit. De trendy, chique tint valt nog het beste te omschrijven als abrikoos/perzikkleurig met een vleugje roze en past perfect in het Peach Fuzz spectrum. De volle bloemkammen en stevige stelen bieden een product van topkwaliteit met een uitstekende houdbaarheid.

APRIL • Celosia Haute Couture

MAART • Chlorophytum Princess Mabel

Prikkel de zintuigen met de warme, knusse kleur van verlangen naar samenzijn en stilte…

 

Met Chlorophytum orchidastrum Princess Mabel haal je een prachtige, subtropische verrassing in huis. De verbluffende Peach Fuzz kleur komt op subtiele wijze terug op de stelen van deze beauty, waar het het hart van de plant verlicht en verwarmt – een spectaculair contrast met de diepgroene, puntige bladeren. Chlorophytum staat bekend als een gemakkelijke kamerplant met luchtzuiverende kwaliteiten. Match deze Graslelie met een fraaie pot in Peach Fuzz tint voor een versterkend en extra opvallend effect!

MAART • Chlorophytum Princess Mabel

FEBRUARI • Matthiola StoX® Champagne

Een poëtische, romantische tint met een vintage-vibe…

 

Een absolute sfeermaker en lieveling van onze nieuwe Matthiola serie: StoX® Champagne is een prachtige warme, zachte tint. Subtiel en elegant, en uitstekend te combineren in het boeket, met tinten variërend van intens donker roze tot fris geel en wit. Diepgroen blad (bijvoorbeeld Strelitzia of Monstera blad) laten Matthiola extra stralen en opvallen. Matthiola StoX® valt op een bruisende manier samen met Peach Fuzz en past bij iedere gelegenheid en elke stijl: Klassiek, Modern, Glamour, Feestelijk uitbundig of juist Bemoedigend of Opbeurend. StoX® Champagne kan altijd, voor ieder troost- of proostmoment. *PLOP*

FEBRUARI • Matthiola StoX<sup>®</sup> Champagne

JANUARI • Antirrhinum Avignon II

Een warme en liefdevolle tint, knus genesteld tussen roze en oranje… 

 

Antirrhinum Avignon Apricot II biedt een schitterend kleureffect, waarbij de bovenste lip van de leeuwenbek meer naar het roze kleurt en onderste lip meer naar oranje en samensmelt tot de essentie van Peach Fuzz. Een echte statement bloem, zacht maar tegelijkertijd majestueus en trots – een blikvanger in ieder boeket. Onze kwekers telen Leeuwenbekken jaarrond in kassen en op velden, maar wist je dat… Leeuwenbekken ook uitstekend uit te zaaien zijn in een weelderige pluktuin vol zomerbloemen?

JANUARI • Antirrhinum Avignon II