OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
 • Altijd binnen 1 werkdag reactie
 • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte
NieuwsOn Tour

Wij doen mee aan Trade Fair Aalsmeer'22

Zien we je daar?
1 oktober 2022 - Aalsmeer

Ook dit jaar doet Evanthia weer mee aan de Royal FloraHolland Trade Fair van 9 t/m 11 november in Aalsmeer, met een breed aanbod vol kleurrijke snijbloemen en opvallende tropische planten. Omdat wij jou graag persoonlijk ontmoeten, tellen wij nu al de dagen af tot de beurs begint! Vandaag geven we je alvast een kijkje in wat je van Evanthia kan verwachten tijdens de 2022 editie van de Trade Fair Aalsmeer en we hopen je daar te ontmoeten, bij stand: 4.32.

Wat kun je verwachten

We hebben een breed assortiment snijbloemen ontwikkeld door onze eigen veredelingsafdeling en een interessante selectie handelsproducten. Belangrijkste highlights: de Matthiola StoX® serie en ons nieuwe, brede Summer Flower assortiment van open-pollinated variëteiten.

Dit seizoen breiden we onze commerciële Alocasia- en Philodendron collectie uit met tal van prachtige variëteiten! Verwacht bladstelen met tijgerstrepen, bijna zwarte bladeren, metallic glans en opvallend gekleurde bladnerven op onze nieuwste items. Ze zullen je zeker inspireren en indruk maken op jouw klantenkring. In de aanloop naar Trade Fair Aalsmeer zullen we je alvast een voorproefje geven 😉

Matthiola StoX® Champagne dingt mee naar de Glazen Tulp Award

Mooi nieuws: onze veredelingsdoorbraak Matthiola StoX® maakt kans op de Royal FloraHolland Glazen Tulp award. Je kunt stemmen op StoX® Champagne in de categorie: snijbloemen. Als trotse veredelaar van deze prachtige noviteit zijn wij ervan overtuigd dat Matthiola StoX® een welverdiende winnaar zal zijn en we geven je graag een goede reden om te stemmen op Matthiola StoX® Champagne:

Topkwaliteit van Matthiola StoX® Champagne:

 • Stevige, meer houtige stelen en uitstekend vaasleven van Japans type Matthiola
 • Selecteerbaarheid van Europees type Matthiola: na een koudebehandeling gemakkelijk te selecteren op 100% dubbelbloemigheid
 • Meer hittebestendige serie, wat mogelijkheden biedt om het leverseizoen van Matthiola’s te verlengen
 • Minder gevoelig voor ziekten en plagen
 • Kortere teeltduur dan andere Matthiola series
 • Zeer uniform gewas met een hoog oogstpercentage
 • Lange, volumineuze en rijkgevulde bloemaren
 • Champagne: een unieke, party-chique kleur

>> Kom meer te weten over de bijzondere Matthiola StoX®

Ons team zal er zijn

Wij kijken ernaar uit om je tijdens Trade Fair Aalsmeer de nieuwste Snijbloemen Tropische planten te laten zien. Veel van onze teamleden zullen aanwezig zijn op de beurs, maar niet allemaal tegelijk op onze stand (4.32). Neem vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.