OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

IJzersterke genetica, advies en flexibele service. Wij begeleiden jou van Antirrhinum tot Zinnia naar jouw nieuwe teelt.

Meer weten?
    Helaas, geen producten gevonden.

Samen leggen we de basis

Evanthia biedt je de beste eigen genetica, aangevuld met een selectie topseries van veredelaars van over de hele wereld. We hebben alles in huis voor een goede start en helpen jou graag naar een teelt waarbij je jouw mogelijkheden optimaal benut. Bij Evanthia kun je terecht voor een jaarrond programma, maar ook voor krachtige seizoensproducten.

Van zaad tot oogst

Evanthia is er voor jou. Wij kijken met je mee en geven je advies. We helpen je bij je assortimentskeuze, maar laten het je ook zelf ontdekken. Kom vooral eens langs in onze kassen of bezoek één van onze bloeiproeven. Samen leggen we de basis voor jouw nieuwe teelt!

Plan jouw bezoek
Bekijk de video
Video

Nieuw in snijbloemen

Tanacetum Cameron

Tanacetum Cameron is onze nieuwste enkelbloemige Tanacetum. Cameron wordt gekenmerkt door een hoge uniformiteit, een strak bloemscherm en vele bloemetjes per tak. De helderwitte bloemblaadjes vormen een mooi aaneengesloten krans rondom het gele, halfronde hartje. De stelen hebben een goede vertakking en mooi contrasterend, donkergroene blad van uitstekende kwaliteit. Tanacetum Cameron is in de kas te telen in een stabiel jaarrond programma. Het is de perfecte keuze voor een natuurlijke look in veldboeketten, als vrolijke boeketvuller of voor weelderige bloemstukken.

Ontdek ons Tanacetum aanbod

Antirrhinum Toulon White IV

Evanthia biedt een jaarrond Leeuwenbekken programma, met kleurrijke series die zijn ingedeeld in 4 duidelijke groepen. De stralende Toulon White IV is één van de favorieten uit onze zomerproeven, ontwikkeld voor teelt onder hogere temperaturen en hoge lichtintensiteit. Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van het perfecte naadloze programma afgestemd op jouw specifieke regio, klimaat en type bedrijf.

Ontdek ons Tanacetum aanbod

Celosia Lavly

Dankzij ons actieve veredelingsprogramma, ketensamenwerkingen, toonaangevende series en vele kleurrijke specialiteiten, zet Evanthia trots de toon in de wereld van Celosia's. Samen met de veredelaars van Stadsland zorgen we voor continue innovatie in teelt, prestaties, kleuren en uiterlijk. Lavly is een van de introducties van ons uitgebreide aanbod Celosia Specialties. Met een opmerkelijke, lila/paarse kleur en fluwelen bloemkammen verleidt Lavly gemakkelijk haar toeschouwers.

Ontdek ons Tanacetum aanbod

Celosia Reprise Gold

Kwekers brengen hun aanbod naar nieuwe hoogten met Celosia Reprise Gold van Evanthia. De Reprise serie is, met haar compacte, goed gevulde kammen en verfijnde structuur, ontwikkeld voor het exclusievere marktsegment en biedt kwekers de mogelijkheid om het Celosia seizoen te verlengen. De bloemkammen van Reprise zijn ook nog eens minder gevoelig voor schimmels. Dit zie je terug in de extreem lange houdbaarheid. Gold is de langverwacht aanvulling op het sprankelende kleurenassortiment.

Ontdek ons Tanacetum aanbod

Meer weten?

Neem contact op met Peter!