OfferteBij Evanthia staan we voor je klaar
Verder winkelen
  • Altijd binnen 1 werkdag reactie
  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Evanthia heeft veel ervaring met wereldwijde distributie
Offerte

Ontdek ons brede assortiment eenjarige, tweejarige en meerjarige pot- en perkplanten.

Meer weten?
    Helaas, geen producten gevonden.

Samen leggen we de basis

Bij Evanthia vind je toonaangevende eigen genetica, aangevuld met topseries van andere veredelaars. Wij zijn volop in ontwikkeling en streven altijd naar beter. Niet alleen in onze veredeling, maar ook in onze samenwerking gaan wij voor duurzaamheid voor de langere termijn. Het succes van onze Helianthus Sunsation® is het ultieme voorbeeld van hoe wij graag invulling geven aan het partnerschap. Een echt, hecht partnerschap waarin we samen kansen benutten en samen meerwaarde creëren.

Van zaad tot pot

Evanthia is er voor jou. Wij kijken met je mee en geven je advies. We helpen je bij je assortimentskeuze, maar laten het je ook zelf ontdekken. Kom vooral eens langs in onze kassen of bezoek één van onze bloeiproeven. Samen leggen we de basis voor jouw nieuwe teelt!

Bekijk de video
Video

Nieuw in pot- en perkplanten

Sunsation® Compact

Sunsation® Compact komt tegemoet aan de wereldwijde vraag naar producten die zonder remstoffen geteeld kunnen worden. Helianthus Sunsation® Compact is genetisch compact. Met deze selectie kunnen telers hun potzonnebloemen evenwichtiger en zonder stress telen: geen remstoffen, droge cycli of hoge EC-niveaus meer om de planten compact te houden. Regelmatig water geven en een EC van 1,2 is voldoende. Met de Compact serie wordt de teeltduur met 5 tot 7 dagen verkort en blijven de bladeren gezond, glad en frisgroen.

Ontdek meer

Meer weten?

Neem contact op met Leo!